kočička venku
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
AjA
|
Předmět: kočička venku Přitlapkováno: 2. 10. 2005 11:35:20 |
|
|
Chtěla bych pořídit postroj a vodítko pro mou kočičku, a přemluvit ji chodit ven. Jsem nezkušená chovatelka, je to moje první kočička, a tak vůbec nevím, podle čeho postroj vybrat. Může mi někdo prosím poradit co a jak? Teď se blíží zima, tak to asi bude muset počkat, a mohla bych to zkusit na jaře, to bude kočičce 9-10 měsíců. Nebo je tento věk už pozdě na učení nějaké novinky? Budu ráda za každou radu. Děkuji. |
|
|
Odpovědět
|
|
Jája Anonymní
|
Předmět: Re: kočička venku Přitlapkováno: 2. 10. 2005 17:10:55 |
|
|
AjA napsal: | Chtěla bych pořídit postroj a vodítko pro mou kočičku, a přemluvit ji chodit ven. Jsem nezkušená chovatelka, je to moje první kočička, a tak vůbec nevím, podle čeho postroj vybrat. Může mi někdo prosím poradit co a jak? Teď se blíží zima, tak to asi bude muset počkat, a mohla bych to zkusit na jaře, to bude kočičce 9-10 měsíců. Nebo je tento věk už pozdě na učení nějaké novinky? Budu ráda za každou radu. Děkuji. |
Záleží na tom kde bydlíte. Pokud byste měla s kočičkou chodit ven někde na venkově tak proč ne, ale ve městě bych to asi nedoporučovala. Přes zimu můžete kočku zvykat na postrojek a vodítko doma a na jaře můžete vyrazit na procházku, v deseti měsících na učení rozhodně není pozdě. |
|
|
Odpovědět
|
|
|