<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Kachenka
|
Předmět: Kočka a spaní v ložnici Přitlapkováno: 11. 6. 2009 6:21:41 |
|
|
Ahoj,
chtěla bych Vás proprosit o radu. Máme dvouletého kocourka a je zvyklý s námi spávat v ložnici (přímo v posteli). Bohužel má volný přístup ven a podle toho občas vypadají jeho tlapičky, když se vrátí domů. Na každo týdenní výměnu povlečení jsem si již zvykla Nyní si ale s manželem chceme pořídit dítě a představa, že mi Cherry skočí do postýlky se mi nelíbí. Pokud zavřu dveře od ložnice, mňouká a kňourá za nimi tak dlouho, dokud ho k nám nepustíme.
Nemáte někdo zkušenost, jak ho spávání s námi odnaučit?
Děkuji moc. |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 6. 2009 9:22:46 |
|
|
Zřejmě bych byla důsledná a ani při srdceryvnějším mňoukání bych jej do ložnice nepustila. A dala bych kočičákovi pelíšek ke dveřím. Ono jej to přestane bavit a zvykne si. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: Re: Kočka a spaní v ložnici Přitlapkováno: 11. 6. 2009 18:28:15 |
|
|
Kachenka napsal: | Ahoj,
chtěla bych Vás proprosit o radu. Máme dvouletého kocourka a je zvyklý s námi spávat v ložnici (přímo v posteli). Bohužel má volný přístup ven a podle toho občas vypadají jeho tlapičky, když se vrátí domů. Na každo týdenní výměnu povlečení jsem si již zvykla Nyní si ale s manželem chceme pořídit dítě a představa, že mi Cherry skočí do postýlky se mi nelíbí. Pokud zavřu dveře od ložnice, mňouká a kňourá za nimi tak dlouho, dokud ho k nám nepustíme.
Nemáte někdo zkušenost, jak ho spávání s námi odnaučit?
Děkuji moc. |
Tak já tuto zkušenost mám, Bertík s nama spal každý den, byl zlatíčko, lehl, usnul a nezlobil. jen se někdy přesunul do skříně ( kterou si sám otevřel) a spal manželovi na věcech a ten je měl celé od chlupů .A tak využil svého práva veta a Bertík musel z ložnice ven. To si pište, že několik hodně nocí dělal rambajs, dobýval se přes dveře, mňoukal atd. Ale věděla jsem, že jak ho jednou pustím, bude ještě hůř. Dostal před dveře svůj oblíbený pelíšek a dnes ,jak vidí, že se chystám spát, už si tam jde sám jako pejsek ( Bertíšku, omlouvám se) lehnout. Výjimečně ještě zkouší se do ložnice dostat, ale je to tak o 90 % lepší. Chce to jen pevné nervy.J. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alča
|
Předmět: Kočka v ložnici Přitlapkováno: 17. 6. 2009 8:07:18 |
|
|
A co když přijde z venku tlapičky utřít? To přeci není problém. _________________ Alča, Barča, Dorka a Rozárka |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|