Kojící kočka-moc hubená
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
kotatka.ragdoll
|
Předmět: Kojící kočka-moc hubená Přitlapkováno: 31. 7. 2009 15:49:15 |
|
|
Dobrý den,měla bych dotaz- naše ragdollka má 4 koťata-teď je jim 6 týdnů, kočičku krmím nejdřív royal caninem a poté mi veter. doporučil pro plan pro kojící kočky,tak krmíme tím. Mimo to si srkne zahuštěného mléka s koťatama,kys.smetanu nebo tvaroh mi nechce. Ale je hrozně hubená,žere pořád,ale koťata z ní asi všechno vytáhnou. Ikdyž bobkuje několikrát denně a to pořádně. Je něco, po čem by kočička zase nabrala na svoji normální váhu,nebo se tak stane až po odstavu? Ona vypadá spokojeně,koťata si sama volá na krmení...ale je fakt hrozně hubená... |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: Kojící kočka-moc hubená Přitlapkováno: 31. 7. 2009 16:54:11 |
|
|
kotatka.ragdoll napsal: | Dobrý den,měla bych dotaz- naše ragdollka má 4 koťata-teď je jim 6 týdnů, kočičku krmím nejdřív royal caninem a poté mi veter. doporučil pro plan pro kojící kočky,tak krmíme tím. Mimo to si srkne zahuštěného mléka s koťatama,kys.smetanu nebo tvaroh mi nechce. Ale je hrozně hubená,žere pořád,ale koťata z ní asi všechno vytáhnou. Ikdyž bobkuje několikrát denně a to pořádně. Je něco, po čem by kočička zase nabrala na svoji normální váhu,nebo se tak stane až po odstavu? Ona vypadá spokojeně,koťata si sama volá na krmení...ale je fakt hrozně hubená... |
Moje kočička Barunka byla po koťatech také příšerně hubená,chodící kostra.Přibrala až po odstavení koťat.Dneska je z ní krásná kočička.
BBMM |
|
|
Odpovědět
|
|
pazik
|
Předmět: Re: Kojící kočka-moc hubená Přitlapkováno: 31. 7. 2009 18:38:02 |
|
|
Naše kočička byla taky po miminkách jen kost a kůže, měla jsem fakt strach, úplně jí lezly kosti.Vet nám dal Calopet pastu a s úsměvem oznámil, že je v naprostém pořádku a zpět nabere až mimina odstaví. A dnes dva měsíce po odstavu je už pěkně zaoblená. Takže ta vaše se určitě taky zakulatí . |
|
|
Odpovědět
|
|
kotatka.ragdoll
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 7. 2009 18:40:56 |
|
|
děkuju moc za uklidnění...uplně jsem se o ni bála...koťata jsou kulaťoučké a ona kostřička... ale když máte zkušenost že je to normální..tak to jsem ráda děkuji děkuji moc!!!!!!!! |
|
|
Odpovědět
|
|
|