Kojící kočka-moc hubená

| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| kotatka.ragdoll 

| 

| Předmět: Kojící kočka-moc hubená 
  Přitlapkováno: 31. 7. 2009 15:49:15 |   |  
				| 
 |  
				| Dobrý den,měla bych dotaz- naše ragdollka má 4 koťata-teď je jim 6 týdnů, kočičku krmím nejdřív royal caninem a poté mi veter. doporučil pro plan pro kojící kočky,tak krmíme tím. Mimo to si srkne zahuštěného mléka s koťatama,kys.smetanu nebo tvaroh mi nechce. Ale je hrozně hubená,žere pořád,ale koťata z ní asi všechno vytáhnou. Ikdyž bobkuje několikrát denně a to pořádně. Je něco, po čem by kočička zase nabrala na svoji normální váhu,nebo se tak stane až po odstavu? Ona vypadá spokojeně,koťata si sama volá na krmení...ale je fakt hrozně hubená... |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| beta.1 

| 

| Předmět: Re: Kojící kočka-moc hubená 
  Přitlapkováno: 31. 7. 2009 16:54:11 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | kotatka.ragdoll napsal: |  	  | Dobrý den,měla bych dotaz- naše ragdollka má 4 koťata-teď je jim 6 týdnů, kočičku krmím nejdřív royal caninem a poté mi veter. doporučil pro plan pro kojící kočky,tak krmíme tím. Mimo to si srkne zahuštěného mléka s koťatama,kys.smetanu nebo tvaroh mi nechce. Ale je hrozně hubená,žere pořád,ale koťata z ní asi všechno vytáhnou. Ikdyž bobkuje několikrát denně a to pořádně. Je něco, po čem by kočička zase nabrala na svoji normální váhu,nebo se tak stane až po odstavu? Ona vypadá spokojeně,koťata si sama volá na krmení...ale je fakt hrozně hubená... | 

Moje kočička Barunka byla po koťatech také příšerně hubená,chodící kostra.Přibrala až po odstavení koťat.Dneska je z ní krásná kočička.

BBMM
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| pazik 

| 

| Předmět: Re: Kojící kočka-moc hubená 
  Přitlapkováno: 31. 7. 2009 18:38:02 |   |  
				| 
 |  
				| Naše kočička byla taky po miminkách jen kost a kůže, měla jsem fakt strach, úplně jí lezly kosti.Vet nám dal Calopet pastu a s úsměvem oznámil, že je v naprostém pořádku a zpět nabere až mimina odstaví. A dnes dva měsíce po odstavu je už pěkně zaoblená. Takže ta vaše se určitě taky zakulatí  . |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| kotatka.ragdoll 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 31. 7. 2009 18:40:56 |   |  
				| 
 |  
				| děkuju moc za uklidnění...uplně jsem se o ni bála...koťata jsou kulaťoučké a ona kostřička...  ale když máte zkušenost že je to normální..tak to jsem ráda  děkuji děkuji moc!!!!!!!! |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

|  |