<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Předmět: sušené rybičky Přitlapkováno: 14. 10. 2005 21:40:59 |
|
|
V obchodě jsem narazila na sušené rybičky.Jestli s nimi máte skušenosti chtěla bych vědět jak je použít.Jestli jen tak sušené nebo přidat do jídla.A jestli je to možno dávat 4.měs.kotěti nebo až dospělé kočce. |
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea.
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 10. 2005 11:06:41 |
|
|
Já jsem ty rybičky koupila, ale kocouř je nežral. Tak nevím... Myslím, že je můžete dávat jen tak, nebo je i přidat do jídla. To už je na vás. Koťátku je dávat taky můžete, ale radši ne moc. _________________ Andrea. (Kissy a Twix) |
|
|
Odpovědět
|
|
Iva
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 10. 2005 16:37:53 |
|
|
Andrea. napsal: | Já jsem ty rybičky koupila, ale kocouř je nežral. Tak nevím... Myslím, že je můžete dávat jen tak, nebo je i přidat do jídla. To už je na vás. Koťátku je dávat taky můžete, ale radši ne moc. |
Nasi je taky nezrali. Dokonce se je nesnazili ani oliznout, proste jen cuchli a znechucene se na me podivali, jestli to jako myslim opravdu vazne. |
|
|
Odpovědět
|
|
Thelma
Založen: 01.07.2005 Příspěvky: 48 Bydliště: Valašské Meziříčí
|
Předmět: sušené rybičky Přitlapkováno: 15. 10. 2005 18:27:24 |
|
|
zkusit to můžete,ale u nás to neprošlo,nakonec je sežral pes od sousedů |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: Re: sušené rybičky Přitlapkováno: 15. 10. 2005 21:34:09 |
|
|
já jsem sušené rybičky pochopila jako pamlsek a doplněk stravy,ale u nás je ani jeden kočičák taky nepapal, letěly do koše- rybičky,né kočičáci ) |
|
|
Odpovědět
|
|
Jája Anonymní
|
Předmět: Re: sušené rybičky Přitlapkováno: 16. 10. 2005 6:16:25 |
|
|
U nás sušené rybičky odmítly všechny kočky a rozhodně si myslím že o nic nepřišly. |
|
|
Odpovědět
|
|
Gemma
|
Předmět: sušené rybičky Přitlapkováno: 16. 10. 2005 11:11:52 |
|
|
Tak náš první kocour je miloval. honil je po celém bytě a částečně užvejkal buď hlavičku nebo ocásek a při úklidu jsem vymetala zbytky zpod sporáku a ledničky. Vždycky je někam zastrčil (i pod naše nohy, do knížky, pod tašky) a pak je zuřivě doloval. Náš současný kočičák se na ně i na mně jen znechuceně podíval. _________________ Gemma |
|
|
Odpovědět
|
|
Zdendula
|
Předmět: pamlsky Přitlapkováno: 16. 10. 2005 19:13:46 |
|
|
Naše obě kočky rybičky nežraly,jen si čuchly.Ostatně nežerou žádné kočičí pamlsky- bombony pro kočky a podobně.jako pamlsek jim dávám granule Purina v zeleném sáčku, co se teď objevily i v menším 300g balení.Na krmení ve větším jsou drahé, ale jako bombon se osvědčili.Zdendula |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 10. 2005 9:01:26 |
|
|
U nás sušené rybičky také neuspěly.. ožraly je faraóni a pak letěly do koše. Jinak bych je dávala tak od půl roku.. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza N.
Založen: 31.10.2005 Příspěvky: 58 Bydliště: Krajková, okr. Sokolov
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 12. 2005 16:28:33 |
|
|
Ahojky zrovna minulý týden jsem sušené rybičky koupila našemu 4 měsíčnímu kočičákovi. Moc je nejí, ale lítá s ní po bytě a hraje si s ní. Občas ji zlomí a něco sem tam sní. Jsou docela slané, takže je Montíkovi budu dávat občas na zpestření jeho zuřivých her |
|
|
Odpovědět
|
|
Maxik
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 12. 2005 10:19:34 |
|
|
Přesto že má Maxík ve jménu Rybomil, tak sušené rybičky ho nechávají zcela klidným. Nasaje na dálku a už se ani neobtěžuje k rybičce dojít. Ale miluje snad všechny bonbónky od gimpetu. Je to "Mlsoň vybíravý". |
|
|
Odpovědět
|
|
AjA
|
Předmět: rybičky Přitlapkováno: 31. 1. 2006 21:53:05 |
|
|
Tak koukám, že ani má kočička není výjimkou, když se mi na sušené rybičky vykašlala. Přitím ná špejsek, kterého jsme měli před tím, je miloval. Pěkní mlsouni, ti kočičáci... |
|
|
Odpovědět
|
|
Pavlína
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 2. 2006 16:55:26 |
|
|
Tak u nás se sušené rybyčky taky nesetkaly s kočičím zájmeme, ale naše vodní želvy se po nich mohly utlouct.... |
|
|
Odpovědět
|
|
y.marie
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 2. 2006 15:15:24 |
|
|
Taky jsem koupila našim kočkám sušené rybičky,aby si smlsly ,ale vůbec jim nechutnaly Ještě že máme pejska,ten dobrůtku ocenil |
|
|
Odpovědět
|
|
Krepelka
|
Předmět: Rybičky Přitlapkováno: 23. 5. 2006 20:00:00 |
|
|
Jsem další kdo chtěl koupit něco dobrého pro Kočičáka, ne že by byl náš Kocour mlsoun ale tohle sušené co zbylo z rybky ho vůbec nezajímalo a že miluje rybičky. Prostě dobrá koupě v hypermarketu |
|
|
Odpovědět
|
|
Deaneira
Založen: 10.12.2006 Příspěvky: 15 Bydliště: Košice, Slovensko
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 3. 2007 14:24:06 |
|
|
Ja som to tiez kupila nasej macicke, zjedla mozno 1-2, ale vacsinou si to len vzala a hrala s sa s tym, tak sme po case nachadzali kusky ryby kade tade.... Kupili sme to len raz a viac nie. |
|
|
Odpovědět
|
|
sava
|
Předmět: Fishenky Přitlapkováno: 5. 3. 2007 17:53:10 |
|
|
Náš první kocourek si občas s fishenkama občas pohrál a potom je nacpal pod pračku.
Noví dva draci si s nima taky spíš jen hrajou, ale není nad živé rybičky. V sobotu došlo na výlov zabezpečeného akvária a stav rybiček je -3, tak uvidíme, ale fishenky asi poletí do koše. _________________ sava
www.napomockockam.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Pavla1
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 3. 2007 18:02:57 |
|
|
Sušené rybičky u nás nežere ani jedna kočka a navíc je nežere ani naše kokřice, která jinak žere úplně všechno _________________ Pavla
http://www.kocicinadeje.estranky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Míla_S
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 3. 2007 19:10:48 |
|
|
tak jak to tady pročítám, vypadá to, že sušené rybičky moc v oblibě nejsou , no taky jsem je kdysi zkusila koupit a moje číča o ně nejevila vůbec zájem, nakonec je sežral pes . Myslela jsem si, že je rozmazlená, ale asi to nebude tak hrozný Míla |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana Babická
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 3. 2007 8:47:34 |
|
|
Míla_S napsal: | tak jak to tady pročítám, vypadá to, že sušené rybičky moc v oblibě nejsou , no taky jsem je kdysi zkusila koupit a moje číča o ně nejevila vůbec zájem, nakonec je sežral pes . Myslela jsem si, že je rozmazlená, ale asi to nebude tak hrozný Míla |
Moje jedna kočka sušené rybky miluje. Když se nemám k tomu, abych jí je dala, shodí sáček z regálu a kouká, jestli už mi to došlo a když už je dám jí ,přiženou se ostatní a máme smrduté hody . Kupuju je pravidelně, je na ten puch jsem si ještě nezvykla. |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
Založen: 07.09.2006 Příspěvky: 277 Bydliště: moravské luhy a háje :)
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 3. 2007 19:43:05 |
|
|
Našim kočkám sušené rybičky nechutnají. Jednou jsem je koupila a kočky na mě upřely takový pohled s výrazem, že se je chystám otrávit
Dokonce je nechtěla ani kočka stodolová ze sousedství, která jindy sní naprosto vše _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
Chillhousová
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 3. 2007 20:29:08 |
|
|
My doma máme asi výjimku
Chilli je má celkem rád. Myslím si to, neboť vždycky z misky zmizí.
Nejprve si s nimi hraje, honí je po celé kuchyni a pak je zbaští.
Zpočátku mu také moc nechutnaly, ale nechala jsem je přes den v misce a když jsem se vrátila z práce, tak už v ní nebyly. Občas mu je dám, je to pro něj celkem zábava. "Lítají" lépe než hovězí _________________ Chillhousovi
Jedna kočka nevyhnutelně vede k další. (E.Hemingway)
Stáváš se navždy odpovědným za to, co jsi k sobě připoutal. (Exupéry)
http://www.modrykocour.cz/golden-kocour.php?id=1026
http://www.modrykocour.cz/golden-kocour.php?id=1404 |
|
|
Odpovědět
|
|
160cm
|
Předmět: rybicky Přitlapkováno: 1. 4. 2007 16:51:19 |
|
|
U nas rybicky slouzi spis jako hracka.. obcas je jeste Sarinka jedla kdyz byla mala, ale ted uz temer vubec. Ale nas mini pes je zboznuje |
|
|
Odpovědět
|
|
Markét
Založen: 10.07.2007 Příspěvky: 136 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 8. 2007 12:41:21 |
|
|
Tak to vypadá že sušky jsou pěknej drek . U nás nejenže znechutily kocouře ale i psa a ten zbaští všechno , ale dokonce je nechtěl ani jeden z našich pěti potkanů a ti že jsou pořádný popelnice . Ještě se nestalo že by odmítli cokoli až teď _________________ Mája a Otík |
|
|
Odpovědět
|
|
payushka
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 8. 2007 13:00:24 |
|
|
Markét napsal: | Tak to vypadá že sušky jsou pěknej drek . U nás nejenže znechutily kocouře ale i psa a ten zbaští všechno , ale dokonce je nechtěl ani jeden z našich pěti potkanů a ti že jsou pořádný popelnice . Ještě se nestalo že by odmítli cokoli až teď |
u nas to taky kocicaci nechteji, zkousela jsem to zalit i horkou vodou a nechat namocit,jestli to nebude lepsi,ale taky nic. Je to blee |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 8. 2007 8:08:15 |
|
|
U nás sušené rybičky taky propluly bez povšimnutí, ani přimíchání do jídla nepomohlo, naopak - odradilo. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
modrý macík
|
Předmět: sušené rybičky Přitlapkováno: 22. 8. 2007 8:28:21 |
|
|
Kocour má rád konzervy z ryb,ale sušené rybičky nežral.Koukal na mě jestli jsem normální co mu to dávám.Nevoní mě ani jemu a nikdo je doma nepostrádá. |
|
|
Odpovědět
|
|
Chillhousová
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 12. 2007 22:35:00 |
|
|
... nejenže první kocour jde po sušených rybkách jak divý, máme doma nového kocouře a ten když je jen slyší padat do misky, tak by se strhal... Nejdřív si ji vyhodí z misky, chvilku si s ní hraje, honí ji po kuchyni a pak zdlábne... dokud není miska prázdná. _________________ Chillhousovi
Jedna kočka nevyhnutelně vede k další. (E.Hemingway)
Stáváš se navždy odpovědným za to, co jsi k sobě připoutal. (Exupéry)
http://www.modrykocour.cz/golden-kocour.php?id=1026
http://www.modrykocour.cz/golden-kocour.php?id=1404 |
|
|
Odpovědět
|
|
Raika
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 214 Bydliště: Rožnov p. Radh.
|
Předmět: Rybičky Přitlapkováno: 5. 12. 2007 8:35:48 |
|
|
Když byla Mína ještě kotě, dali jsme ji sardinku. Sežrala ji a ještě dlouho vykusovala koberec (blbý nápad, krmit na koberci). To bylo poprvé a naposledy, co jedla rybu. V dobré víře jsem tedy zakoupila sušené rybičky - kočka odskočila jak uštknutá. Rybičky letěly časem do koše. V létě ji syn donesl rybku ulovenou v řece. Zírala na ni fascinovaně, rybička sebou plácala, kočka se ji sem tam dotkla packou, ale jinak nevěděla, co s ní. Rybka putovala zpátky do řeky.
Posledním rybím pokusem bylo vařené rybí filé. Ale nezabralo, prostě není "rybová". _________________ Raika + Mína + Kira + Denny |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 12. 2007 10:23:35 |
|
|
Náš Adam si s rybičkama taky jen hraje, sem-tam něco ukousne a dělá s tím hlavně velký binec. Tak jsem je nakonec dala psici-a ta se po nich poblila. Takže jsem s tím skončila a už je nekoupím. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|