Jek odstranit zápach toalety? - nováček
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Anna H.
|
Předmět: Jek odstranit zápach toalety? - nováček Přitlapkováno: 28. 8. 2009 19:08:24 |
|
|
Dobrý den,
Dostala jsem jako dárek koťátko, moc jsem si ho přála a manželovi se mě zželelo. Kočičku jsem už měla - zemřela před 7-mi lety ve věku 16-ti let. Tenkrát měla jen bednu s pískem na terase.
Teď nám WC na chodbě- je otevřené a jako náplň jsem použila mikeše. Tak to mají moje kamarádky. Unich v bytech jsem toaletu necítila. Doma ji cítím. Koťátko má 2,5 měsíce a máme ho asi 5 dní. Prosím poraďte. |
|
|
Odpovědět
|
|
Iva Goli Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 8. 2009 19:17:27 |
|
|
Mikeša veľmi nepoznám, my používame červený Zverlit s vôňou - nie je veľmi výrazná, ale prekryje zápach tých pár prvých minút Inak, do záchodíka musíte dať dostatočne hrubú vrstvu podstielky a my čistíme 2 až 3 krát denne, podľa toho ako sme doma. Cez víkend takmer zakaždým,keď záchodíky použijú. Možno je problém v podstielke. Ale tu na fóre je aj dosť debát o prípravkoch, ktoré je možné do podstielky nastriekať - skúste pohľadať Inak Zverlit u nás mávajú v Bille tak raz za štvrťroka v akcii a potom výjde jedno 6 kg balenie za pomerne dobrú cenu. |
|
|
Odpovědět
|
|
Minkli
Založen: 31.12.2008 Příspěvky: 22 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Re: Jek odstranit zápach toalety? - nováček Přitlapkováno: 31. 8. 2009 7:48:29 |
|
|
Dobrý den,
za prvé bych doporučovala kočičku naučit na zavřený záchůdek a za druhé bych vyměnila Mikeše za kvalitnější podestýlku. Zkuste nahlédnou do vlákna "Stelivo", hodně se tu výběr steliva řeší, najdete zde tipy i zkušenosti s různými stelivy a pak už stačí jenom koupit nějaké vhodnější
------------
Minkli
www.feralas.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|