<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
J.P.
|
Předmět: Tuňákové konzervičky Miamor Přitlapkováno: 4. 9. 2009 8:32:31 |
|
|
Zajímala by mě zkušenost ostatních otvíračů tuňákových konzerviček Miamor. Můj zmlsanec totiž rozlišuje i mezi různě nakoupenými, teoreticky stejnými konzervičkami. Pokud je na nálepce kód výrobce TH107, tak je vše v pohodě, naopak v případě kódu TH17 se jí to moc nelíbí. Problém je bohužel v tom, že při objednávce přes internet nelze ovlivnit co přijde. Budu je asi muset nakupovat v obchodě i přes vyšší cenu, protože jen tak si můžu zkontrolovat kód výrobce před nákupem. Další možnost je přejít na jinou značku (asi Shiny Cat - koukal jsem, že také mají kód výrobce TH107). |
|
|
Odpovědět
|
|
Lipka
|
Předmět: Re: Tuňákové konzervičky Miamor Přitlapkováno: 4. 9. 2009 9:21:08 |
|
|
J.P. napsal: | Zajímala by mě zkušenost ostatních otvíračů tuňákových konzerviček Miamor. Můj zmlsanec totiž rozlišuje i mezi různě nakoupenými, teoreticky stejnými konzervičkami. Pokud je na nálepce kód výrobce TH107, tak je vše v pohodě, naopak v případě kódu TH17 se jí to moc nelíbí. Problém je bohužel v tom, že při objednávce přes internet nelze ovlivnit co přijde. Budu je asi muset nakupovat v obchodě i přes vyšší cenu, protože jen tak si můžu zkontrolovat kód výrobce před nákupem. Další možnost je přejít na jinou značku (asi Shiny Cat - koukal jsem, že také mají kód výrobce TH107). |
Patřím mezi otvírače konzerv Miamor a ShinyCat a tak jsem s lupou v ruce naběhla na zásobu konzerv doma a všechny konzervy od obou značek mají kod TH1O7. Kocouři je baští s oblibou a popravdě řečeno, jim jiné značky nedávám.Spolu s granulema RC a syrovým hovězím mají zatím zažívánív naprostém pořádku a bobíky ukázkové. Nemám důvod přecházet na něco jiného. O těchto kodech jsem však neměla ponětí.Zkusím proběhnout obchody a zkontrolovat, jestli někde najdu i kod TH17.Pokud se zadaří a najdu, koupím a dám vědět co na to kočičáci. |
|
|
Odpovědět
|
|
Raika
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 214 Bydliště: Rožnov p. Radh.
|
Předmět: Konzervičky - paštičky Miamor Přitlapkováno: 4. 9. 2009 11:01:28 |
|
|
Konzervičky a paštičky (vaničky) Miamor patří u nás k velmi oblíbeným. Nicméně se mi stalo několikrát, že celá zásilka (stejný datum výroby), byla nepoživatelná pro naši kočku. Po otevření obsah podivně páchl a kočka utíkala od jídla. Jednalo se o vaničku kuře-rýže a kuře-pstruh. Kódu jsem si tedy nevšimla. _________________ Raika + Mína + Kira + Denny |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Re: Konzervičky - paštičky Miamor Přitlapkováno: 7. 9. 2009 12:34:55 |
|
|
Miamor je "naše" značka. Vaničky, paštičky, kapsičky. Kocour spíše ofrňuje nad některými náplněmi, například s menší ochotou konzumuje telecí (Kalb) než lososa s kuřecím Kódy jsem nikdy nezkoumala, ani nevím, že tam někde jsou. |
|
|
Odpovědět
|
|
Martina Kobylisy
|
Předmět: tuňákové konzervy pro lidi Přitlapkováno: 17. 10. 2009 9:54:57 |
|
|
Nevíte někdo jak se liší člověčí tuňákové konzervy ve vlastní šťávě od těch pro kočky? Na obou je napsáno stejné složení a lidské vyjdou levněji (porovnávám člověčí tuňák albert quality a a tuňák Gipet pro kočky). Mám teď měsíční koťata a ty se na konzervu z tuňáky okamžitě vrhly a když jsem do ní zamíchala granule, tak je začala hned chroupat. |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: tuňákové konzervy pro lidi Přitlapkováno: 17. 10. 2009 10:34:23 |
|
|
Martina Kobylisy napsal: | Nevíte někdo jak se liší člověčí tuňákové konzervy ve vlastní šťávě od těch pro kočky? Na obou je napsáno stejné složení a lidské vyjdou levněji (porovnávám člověčí tuňák albert quality a a tuňák Gipet pro kočky). Mám teď měsíční koťata a ty se na konzervu z tuňáky okamžitě vrhly a když jsem do ní zamíchala granule, tak je začala hned chroupat. |
člověčí konzervy jsou osolené,pro kočky není sůl dobrá(i když jim to chutná)a koťatům vůbec nedávat!
BBMM |
|
|
Odpovědět
|
|
|