Kálení venkovních koček - jak je odpudit?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Reg
|
Předmět: Kálení venkovních koček - jak je odpudit? Přitlapkováno: 27. 9. 2009 20:30:46 |
|
|
Ahojky, mám prosím prosbičku. Nikdy jsem volně pohybující se kočky po venku neměla a tak nemám zkušenost, ale potřebovala bych poradit. Jakým způsobem se dají odradit venkovní kočky, aby se nevenčily do hlíny, záhonů a pískovišt kolem domu?
Nějaký zaručeně odpuzující roztok? Nebo něco jiného?
Moc děkuji. |
|
|
Odpovědět
|
|
fofo177
Založen: 08.09.2007 Příspěvky: 972 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 9. 2009 20:41:03 |
|
|
Nijak, zakrýt pískoviště, tímto stylem (a i dle norem) se to řeší v celé EU _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
http://www.mooncat.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Re: Kálení venkovních koček - jak je odpudit? Přitlapkováno: 28. 9. 2009 7:46:23 |
|
|
Reg napsal: | Ahojky, mám prosím prosbičku. Nikdy jsem volně pohybující se kočky po venku neměla a tak nemám zkušenost, ale potřebovala bych poradit. Jakým způsobem se dají odradit venkovní kočky, aby se nevenčily do hlíny, záhonů a pískovišt kolem domu?
Nějaký zaručeně odpuzující roztok? Nebo něco jiného?
Moc děkuji. |
ahoj Regino,
hele já si myslím, že by možná fungoval takový ten odpuzovač co je pro psíky aby nechodili tam kam nechceš. Já jsem to dávala našemu " zahradníkovi" kolem kytek kam jsem nechtěla aby chodil.
Hanka |
|
|
Odpovědět
|
|
RadkaK
Založen: 17.07.2007 Příspěvky: 382 Bydliště: Červený Kostelec - Náchodsko
|
Předmět: Re: Kálení venkovních koček - jak je odpudit? Přitlapkováno: 30. 9. 2009 6:22:51 |
|
|
Obávám se, že žádný zaručený roztok na tohle neexistuje. Kočky prostě milují uhrabané záhony sousedů, kteří si budou stěžovat a stejně s tím nic nikdo nikdy nenadělal. Jak už bylo napsáno, pískoviště přikrývat a sousedům statečně tvrdit, že kočkám domluvíte, aby chodily jinam _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
|