| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >>   | 

| Autor | 
		Zpráva | 

Jana Babická

| 

Předmět: zabezpečení zvířat
  Přitlapkováno: 22. 8. 2009 11:16:51 | 
				     | 

| 

Napadlo Vás někdy, co se stane s Vašimi zvířaty, když Vám vykradou byt/dům ?  Zloděj si snadno a rychle  otevře, ale potom nechá nezodpovědně byt dokořám tak, jak se to stalo ve čtvrtek nám. V pravé poledne si bytař vytipoval náš byt jako tučné sousto     vykradl to málo co mohl, rozházel mnohem víc, ale co je nejhorší, nezavřel za sebou / už to ani nešlo / a odešel. My se vrátili až večer a našli na dveřích cedulku od souseda, že NAŠTĚSTÍ odchytil naši odcházející kočenku a uschoval nám ji.  Dnes se krade jak na běžícím páse a nikdo / i ten s mnoha bezpečnostními zámky / si nemůže být jist, proto jsem přemýšlela, jaké opatření udělat a vymyslela jsem a už máme i namontované BRANO na našich vstupích dveřích . Popřemýšlejte raději dřív než třeba budete honit Vaše mazlíčky po náměstí a třeba je už nikdy nenajdete. Zloděje nezastavíme, ale tohle opatření si myslím bude účinné. Máte někdo podobnou zkušenost a řešili jste to jinak? Nemyslím tím zabezpečení dveří, protože zloději jsou vždycky o krok vpředu. | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

kaba

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 28. 9. 2009 10:00:18 | 
				     | 

| 

| Jaké jste měli dveře? Budeme se stěhovat do nového bytu a přemýšlela jsem, že kvůli zvířatům nechám udělat bezpečnostní dveře. Hloupá otázka-co je to BRANO? | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

Jana Babická

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 28. 9. 2009 12:12:06 | 
				     | 

| 

| kaba napsal: | 	 		  | Jaké jste měli dveře? Budeme se stěhovat do nového bytu a přemýšlela jsem, že kvůli zvířatům nechám udělat bezpečnostní dveře. Hloupá otázka-co je to BRANO? | 	  

Dveře máme normální - dva zámky, bezpečnostní vložku i štítek, svorky na panty.  Vzali pajcr a vylomily futra - úplně se to železo roztrhlo. ale nebyla otázka - jaké dveře, protože zloděj se dostane i přes dokonalé zabezpečení dveří - otázka byla,  jak zabezpečit zvířata po vniknutí....

BRANO zavírá samo      neděláte si ze mne legraci     Ale kdyby ne - tak je to zařízení namontované na horní část dveří - takový píst, který dveře sám zavře - běžné u téměř  každých vchodových dveří  domů/ paneláků. 

Takže zloděj vstoupí a dveře nechá otevřené, jako se to stalo nám - BRANO dveře zavře tak, aby kočky nemohly ven.  Myslela jsem, že třeba má někdo nějakou dalšíí radu    

PS - můj známý si tuhle zabouchl bezpečnostní dveře s max. ochranou 

/ okované proti vyřezání, křížové závory / - zámečníkovi to trvalo cca 30vteřin, než je otevřel    | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

kaba

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 28. 9. 2009 12:26:17 | 
				     | 

| 

| citace: | 	 		  | neděláte si ze mne legraci  | 	  

ne, nedělám. 

Dál už mě napadá jediné-pořídit si rotwailera. Nicméně spoléhám na to, že žádný aspoň trochu logicky uvažující zloděj k nám nevleze, pač u nás by totálně neměl co ukrást kromě 2 koček a pár drobností    | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

Jana Babická

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 28. 9. 2009 16:46:19 | 
				     | 

| 

| kaba napsal: | 	 		   	  | citace: | 	 		  | neděláte si ze mne legraci  | 	  

ne, nedělám. 

Dál už mě napadá jediné-pořídit si rotwailera. Nicméně spoléhám na to, že žádný aspoň trochu logicky uvažující zloděj k nám nevleze, pač u nás by totálně neměl co ukrást kromě 2 koček a pár drobností    | 	  

No to si nedělejte iluzi. Nad naší elektronikou se musel smíchy zlomit v pase - co není k smíchu je od kocoura počurané. Odnesl čtyři balení dárkových lahví, několik stokorun - máme safetovou schránku v bance a doma nic hodnotného nenecháváme - ty drobnosti co tam byly stejně nenašel - jen udělal brajgl - všechno totálně rozházel - rozsekal futra. ale to nejhorší - vypustil kočky. Nejde o zloděje - ty nezastavíme, každé dveře zdolají nebo obejdou / okno, balkón / jde jen o zabezpečení zvířat, když k vloupání dojde.  A to je ta otázka - JAK. | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

|