<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Majk.a..
|
Předmět: Ztracený PP Přitlapkováno: 6. 10. 2009 14:43:10 |
|
|
Dobrý den.
Potřebovala bych radu.
Během posledních pár měsíců jsem se několikrát stěhovala a je velmi pravdepodobne, že PP svych dvou kocicaku už asi nenajdu. Hledam od te doby co jsem zjistila že je nemam,(jakožto i spoustu dalších věcí)
Bojim se aby toho pripadne někdo nezneužil, kdyby je našel.
Mám kocourka a kocicku. U kocicky se o to nebojim, protože je čipovaná a má to i v PP, ale kocourek neni.
A kde bych pripadne sehnala nahradni?
A jak dokážu že je to opravdu ten kocour? mám od obou jen očkováky.
A kontaktovat lidi od kterych je mam se mi nepovedlo.
Jeden je zatim pod BOEC a druhý pod FIFE. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: Ztracený PP Přitlapkováno: 6. 10. 2009 17:39:30 |
|
|
Majk.a.. napsal: | Dobrý den.
Potřebovala bych radu.
Během posledních pár měsíců jsem se několikrát stěhovala a je velmi pravdepodobne, že PP svych dvou kocicaku už asi nenajdu. Hledam od te doby co jsem zjistila že je nemam,(jakožto i spoustu dalších věcí)
Bojim se aby toho pripadne někdo nezneužil, kdyby je našel.
Mám kocourka a kocicku. U kocicky se o to nebojim, protože je čipovaná a má to i v PP, ale kocourek neni.
A kde bych pripadne sehnala nahradni?
A jak dokážu že je to opravdu ten kocour? mám od obou jen očkováky.
A kontaktovat lidi od kterych je mam se mi nepovedlo.
Jeden je zatim pod BOEC a druhý pod FIFE. |
Jedině kontaktovat BOEC i FIFE, vysvětlit situaci a domluvit duplikáty. Ale nebude to zadarmo, tuším že náhradní papíry jsou dražší než ty první. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Majk.a..
|
Předmět: Díky Přitlapkováno: 6. 10. 2009 17:44:35 |
|
|
Díky, tak nejak jsem to tušila, ale stejne doufam že nebudou potreba.
Což by byly v pripade že bych musela dat kocicaky prič, ale snad to nejak vsici prezijeme spolu. |
|
|
Odpovědět
|
|
Pavlína M.
|
Předmět: Re: Díky Přitlapkováno: 6. 10. 2009 18:31:09 |
|
|
Majk.a.. napsal: | Díky, tak nejak jsem to tušila, ale stejne doufam že nebudou potreba.
Což by byly v pripade že bych musela dat kocicaky prič, ale snad to nejak vsici prezijeme spolu. |
Asi budu za šťouru, ale to máte kočičáky od dvou různých chovatelů (píšete, že jeden je pod BOEC a druhý pod FIFe) a oba se vám nepodařilo kontaktovat? Nijak? Telefonem, mejlem, dopisem....
Vždyť chovatelů nahatek zatím u nás není až tolik, aby jste se nedopátrala nějakého kontaktu, i kdyby se třeba přestěhovali nebo změnili telefonní číslo. _________________ Pavlína & ROYAL DREAM
Věřím, že kočky jsou duše vrácené na svět.
Jsem si jist tím, že kočka by se dokázala procházet po obláčku, aniž by se propadla.
(Jules Verne) |
|
|
Odpovědět
|
|
|