poradci chovu
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
emilly
|
Předmět: poradci chovu Přitlapkováno: 9. 10. 2009 14:09:28 |
|
|
Dobrý den, nevíte někdo, kde zjistím pro jakou skupinu funguje který poradce? |
|
|
Odpovědět
|
|
Pavlína M.
|
Předmět: Re: poradci chovu Přitlapkováno: 9. 10. 2009 14:13:02 |
|
|
emilly napsal: | Dobrý den, nevíte někdo, kde zjistím pro jakou skupinu funguje který poradce? |
Kdysi jsem tuto informaci někde četla, taky jsem se po ní pídila... Ale to snad bylo ještě v diskuzi na "staré" Adélce.
A nechci teď kecat, je to opravdu už hodně, ale hodně dávno, ale mám dojem, že mi na toto odpovídal M. Šanda.
Doporučuji se vám obrátit na SCHK - Chovatelskou komisi. Ti by snad o poradcích chovu přehled mít měli. _________________ Pavlína & ROYAL DREAM
Věřím, že kočky jsou duše vrácené na svět.
Jsem si jist tím, že kočka by se dokázala procházet po obláčku, aniž by se propadla.
(Jules Verne) |
|
|
Odpovědět
|
|
Minkli
Založen: 31.12.2008 Příspěvky: 22 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Re: poradci chovu Přitlapkováno: 10. 10. 2009 20:52:52 |
|
|
Nejlepší máte zavolat p.Šimkové na Sdružení chovatelů ( tel.:284 683 440 ) a ona Vám řekne
Jinak polodlouhosrsté kočky má p.Šanda.
Minkli |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 10. 2009 6:56:33 |
|
|
Každý posuzovatel nebo žák na posuzovatele je zároveň poradcem chovu pro danou skupinu ve které posuzuje nebo žákuje. Jsou i další poradci chovu, ale je jich málo. Hlavní poradce chovu pro určitou skupinu najdete na webu SCHK v rubrice Odborné komise a na ty se můžete obracet aby vám poradili další poradce chovu pro vybranou skupinu. Informace by vám měla poskytnout i vaše ZO SCHK kde jste členem. Není ideální obracet se se vším na paní Šimkovou, která je v současné době zavalená prací. |
|
|
Odpovědět
|
|
emilly
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 10. 2009 11:44:53 |
|
|
Paní Šimkové bych nevolala, vím jak na tom chudák je
Ale na stránky SCHK se podívám. U nás v ZO nikdo mou rasu nechová a neumí mi poradit. Díky |
|
|
Odpovědět
|
|
Lenka V.
Založen: 15.03.2007 Příspěvky: 155 Bydliště: Úžice u Kralup n.Vlt
|
Předmět: Re: poradci chovu Přitlapkováno: 12. 10. 2009 12:52:41 |
|
|
emilly napsal: | Dobrý den, nevíte někdo, kde zjistím pro jakou skupinu funguje který poradce? |
seznam poradců chovu pro skupinu 3 najdete třeba na stránkách burmilla klubu http://www.burmilla.eu/poradci_chovu.html _________________ Lenka Venclíková
Dee burmilky
silver & golden
www.burmilla.snadno.eu |
|
|
Odpovědět
|
|
|