Hani
Založen: 11.07.2005 Příspěvky: 5 Bydliště: Praha 6 - Břevnov
|
Předmět: povídání Přitlapkováno: 3. 11. 2005 17:18:03 |
|
|
no je to taková maličkost.... ale přece...
tady ve fórech jsou takový krásný smajlíci, proč nejsou i v povídání ???
pokud bys neměl, mám jich uložených asi 200
a ještě jedna věc...
taky by bylo fajn, kdyby byl v informacích o uživateli prostor na foto uživatele, a třeba odkazy na jeho kocouře, jeho deníček apod, jako jsou ve zlaté knize., popř. jiné údaje - třeba věk... jako samozřejmě nepovinný údaj
díky . Hani |
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: povídání Přitlapkováno: 11. 11. 2005 19:50:56 |
|
|
Hani napsal: | tady ve fórech jsou takový krásný smajlíci, proč nejsou i v povídání ??? pokud bys neměl, mám jich uložených asi 200 |
Smajlíci, už jednou se to tady diskutovalo, ano, možná to chybí, nějak to promyslím. V každém případě děkuju za jejich nabídku, ale asi bych zůstal u těch z fór, Kocouř by měl mít jednotný image.
Moje důvody, proč to zatím není, jsou kromě nedostatku času na napsání této změny také to, že výběr smajlíků zabere místo na stránce, které jsem se v poslední verzi Povídání snažil naopak využít pro posunutí příspěvků co nejvíce nahoru. Nevím, do jaké míry je kdo ochoten používat zápis pomocí znaků (např. dvojtečka a D pro smajlíka tohoto: ), který by se nahradil, já sám tohle moc rád nemám, nevím, taky by to myslím zpomalilo celou stránku (přiznávám, že netuším, jak významně). A nakonec: smajlíci jsou větší než použité písmo, takže by z řádků vyčuhovali. Nejsem si jistý, že je to dobře. Vím, že to je hodně o stylu, nevím, jestli je to pro uživatele důležitější než možnost zasmajlit si.
Hani napsal: | ... taky by bylo fajn, kdyby byl v informacích o uživateli prostor na foto uživatele, a třeba odkazy na jeho kocouře, jeho deníček apod, jako jsou ve zlaté knize., popř. jiné údaje - třeba věk... jako samozřejmě nepovinný údaj |
Tohle chápu částečně. Prostor na fotku tam přece je, já ji tam mám. Ostatní, jako kočičáci, jejich deníčky, alba a tak, ano, to se tam musí doplnit. Mám to v plánu, zatím jsou ale věci, které jsou pro běh stránek kritičtější, určitě se k tomu ale dostanu.
Díky za náměty, uvítám samozřejmě i další poznámky k tématu Povídání _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|