Počůránek...:o)
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
femma
|
Předmět: Počůránek...:o) Přitlapkováno: 27. 10. 2009 13:22:11 |
|
|
Moc prosím o radu:o)
Můj britský kocourek (v jednom roce kastrovaný) začas měsíc po kastraci čůrat vedle svého "obrovského" záchodu. Jakmile zjistí, že už tam má bobek udělá to prostě vedle.
Je fakt, že už asi před půl rokem se rozhodl, že svoje exkrementy nebude zahrabávat. Uklizím mu třikrát denně, ale když jsem v práci, tak to uhlídat prostě nejde. Zkoušela jsem jiné stelivo, dala jsem mu tam žrádlo (na místo kam se počůral) a bez úspěchu. Zkouším i nové granule, ale nic...
Pomoóoc!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Počůránek...:o) Přitlapkováno: 27. 10. 2009 13:37:14 |
|
|
Kolik máte záchůdků? _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
femma
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 10. 2009 18:21:23 |
|
|
Ahojky.
Záchod má jeden-velikananánckej.Macik byl do té doby naprosto spolehlivý.Vůbec nechápu co se mu stalo. Do roka vůbec nezaznačkoval. JEn byl čím dál víc nabručený a v noci strašně řval. Od kastrace je to veselý a hravý kocourek.Já fakt nechápu co mu přelítlo přez nos.Chodí pořád nakukovat do zácodu.
Připadám si jako od policie -pořád hlídám jestli se vyčůral nebo vykakal.
Když jsem v práci nebo v noci tak to ale uhlídat nejde.Doma houtne atmosféra.Manžel zuří!!!!!!!!!!!!!!!!!
Byl to dáreček pro syna ,ale postupem času jsem se do něj úplně zbláznila. Je to nádhernej 7.kg vážící černý macek. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 10. 2009 18:31:16 |
|
|
Kočky nečistotností dávají najevo, že se jim něco nelíbí, či na něco upozorňují. Zjistit co to je, bývá oříšek.
Přidejte druhý záchůdek ... myslím, že tím, jak stále čistíte, jste si ho navykla na čistý a jakmile ho nemá, je možné, že je nespokojen. Investice do záchůdku je to nejmenší a je možné, že Váš problém vyřeší. Pokud by se tak nestalo, budeme hledat dál. Ale jako první krok je tohle nejrozumnější.
Jedná-li se jen o bobkování, zkuste ten záchůdek. Pokud ovšem čůrá i vedle, nechte vyšetřit moč. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
femma
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 10. 2009 19:50:48 |
|
|
Děkuju za radu.
Pořídím záchůdek .