<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
AngelikadeSance
|
Předmět: Veterináři Kuřim, Tišnov, Česká Přitlapkováno: 16. 8. 2009 9:30:51 |
|
|
Ahojky, nemáte někdo dobrej tip na kvalitního veterináře v oblasti Kuřim - Česká - Tišnov?
Důležité parametry výběru: pěkný vztah ke zvířatům, kvalitní a odborný přístup, moderní vybavení kliniky s ultrazvukem a operačním sálem, příjem akutních případů nonstop.
Díky za info.
DK |
|
|
Odpovědět
|
|
bia2
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 8. 2009 19:33:07 |
|
|
Dobrý den Dito,
nevim jestli Vám pomůžu, ale taky hledám kvalitní veterinu oblast Blansko, Kuřim či Brno, jelikož tady v těch menších městech nic. Kdo se mi líbí přístupem je paní doktorka Marklová (vetkaM) z Kuřimi, chodíme tam zatim s venkovní kočičkou, perfektní přístup, jde vidět že miluje kočičky a dobře se postarala, jen škoda, že tam bývá v určité dny, ale taky by se to dalo dát dohromady. Musim ji moc pochválit, takový přístup jsem ještě nezažila:)
Zrovna dneska jsem pátrala a ještě se mi zamlouvá Gabrid na Rumišti Brno, ale je to trochu z ruky. A ještě uvažuji o veterině v Mokré Hoře Grimovi. Tak napište nám prosím chovatelky z Brna kam chodíte:)))
Bia |
|
|
Odpovědět
|
|
AngelikadeSance
|
Předmět: Tišnovsko Přitlapkováno: 19. 8. 2009 14:34:09 |
|
|
Já právě v Brně mám super veta, ale bohužel nemá ultrazvuk. Tak hledám někoho poblíž s ultrazvukem, nonstop pracovní dobou a vybavenou klinikou i na možnost urgentní operace.
Za tip na vetkuM díky, ale jak píšete, není tam stále
DK |
|
|
Odpovědět
|
|
Jitka Blue Vision
|
Předmět: Re: Veterináři Kuřim, Tišnov, Česká Přitlapkováno: 24. 10. 2009 20:23:46 |
|
|
AngelikadeSance napsal: | Ahojky, nemáte někdo dobrej tip na kvalitního veterináře v oblasti Kuřim - Česká - Tišnov?
Důležité parametry výběru: pěkný vztah ke zvířatům, kvalitní a odborný přístup, moderní vybavení kliniky s ultrazvukem a operačním sálem, příjem akutních případů nonstop.
Díky za info.
DK |
Dobrý večer,
pokud mohu mluvit za sebe, jsem velmi spokojená s kolektivem MVdr.Viktora Dvořáka. Ordinaci má v Tišnově na ulici Brněnská, výborně vybavenou, střídají se tam pan doktor a tři mladé paní doktorky. Sice ordinují ve všední den až od 12 hod, ale pohotovost na mobil funguje nepřetržitě. Pokaždé když mi odrodila kočka, jen pro můj klid, přijel a zkontoloval mimina i maminu ( zdarma). Na očkování koťat si vždy domlouvám návštěvy doma. Tadyje odkaz : http://vet-tisnov.sweb.cz/
Jsem velmi spokojená a ráda doporučím ostatním.....
Hezký večer Jitka |
|
|
Odpovědět
|
|
GreyZ
Založen: 18.01.2008 Příspěvky: 29 Bydliště: Velká Bíteš/Jihlava
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 10. 2009 21:39:14 |
|
|
My chodíme na pobočku ve Velké Bíteši, která patří pod pana MVDr. Dvořáka. Přístup je super, jenom přístrojové vybavení je v Tišnově. _________________ GreyZ + Nikinek + Štulinka |
|
|
Odpovědět
|
|
|