| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| Pinknet 

| 

| Předmět: Royal Canin granule i jiné 
  Přitlapkováno: 15. 11. 2009 21:23:35 |   |  
				| 
 |  
				| Potřebovala bych poradit,zachvíli nám bude 1 rok. Teď papáme royal canin kitten...ale od 1 roku royal canin jsou ruzne druhy, a vubec nevim jake mam vybrat.Mám Britskeho kocoura a chci mu dopřát poříklad i jine granule..Poradíte??Děkuji |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| ZdenkaP 

| 

| Předmět: RC 
  Přitlapkováno: 15. 11. 2009 23:17:34 |   |  
				| 
 |  
				| Když si projdete tento strom tématu, najdete tam jistě spoustu inspirací ke kvalitním krmivům - také záleží, co bude Vás škocouur akceptovat. Obecně superprémiová krmiva mu můžete měnit, já dávám 3 různé a dámy si vyberou, na co mají chuť - momentálně Hills, RC a ANF. _________________
 Sweet Calimero*CZ
 www.sweetcalimero.cz

Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg)
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Blažková Hana 

| 

| Předmět: Re: RC 
  Přitlapkováno: 16. 11. 2009 8:38:13 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | ZdenkaP napsal: |  	  | Když si projdete tento strom tématu, najdete tam jistě spoustu inspirací ke kvalitním krmivům - také záleží, co bude Vás škocouur akceptovat. Obecně superprémiová krmiva mu můžete měnit, já dávám 3 různé a dámy si vyberou, na co mají chuť - momentálně Hills, RC a ANF. | 
 dobré ráno,
 já bych asi zkusila nepřecházet od výrobce k výrobci a kocourkovi bych nabídla

RC British Shorthair - speciální krmivo od RC pro britské kočky.
 hezký den
 Hanka
 |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| Pinknet 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 16. 11. 2009 9:57:25 |   |  
				| 
 |  
				| Ma stoho už bordel....kdyz si tady přečtu řady rad jaké granule používat tak každý napiše něco jiného atd,,.Ale jinak děkuji |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| Silvie OK 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 16. 11. 2009 10:05:24 |   |  
				| 
 |  
				| No, ono hlavně každé kočce vyhovuje něco jiného, takže když berete v potaz finanční možnosti majitele kočky + co kočce chutná + co kočce zdravotně prospívá, tak si opravdu každý zvolí něco jiného. 
 My krmíme teď také RC Kitten a přemýšlím, co potom, ale zřejmě zůstaneme u RC.
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Silvie OK 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 16. 11. 2009 10:07:26 |   |  
				| 
 |  
				| Ještě bych zapomněla, po RC Kitten zřejmě přestoupíme na Royal Canin Cat Indoor, popř. na special granule pro sphynxe, také od RC. |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Blažková Hana 

| 

| Předmět: Re: Royal Canin granule i jiné 
  Přitlapkováno: 16. 11. 2009 11:47:56 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Pinknet napsal: |  	  | Potřebovala bych poradit,zachvíli nám bude 1 rok. Teď papáme royal canin kitten...ale od 1 roku royal canin jsou ruzne druhy, a vubec nevim jake mam vybrat.Mám Britskeho kocoura a chci mu dopřát poříklad i jine granule..Poradíte??Děkuji | 

(Vaše citace:
 Ma stoho už bordel....kdyz si tady přečtu řady rad jaké granule používat tak každý napiše něco jiného atd,,.Ale jinak děkuji)

dobré poledne,
 já Vám pravděpodobně nerozumím. Lidé Vám s důvěrou radí, a vy máte z rad lidí chaos v hlavičce??
 Nebojte, ono se to tam usadí.
 přeji vám hezký den
 Hanka Blažková
 |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| ZdenkaP 

| 

| Předmět: Bordel v hlavičce? 
  Přitlapkováno: 16. 11. 2009 12:09:06 |   |  
				| 
 |  
				| ... možná, protože každému vyhovuje něco jiného, vesměs sem ale píší lidé, kteří by kočkám dopřáli i modré z nebe. Takže pokud v tom máte zmatek, tak proto, že kočky jsou vybíravé "potvory" a ne každá ocení to, za čím se jiná může přetrhnout. A taky ne každé to sedne. Moje kočky zcela ignorují moji snahu krmit moderními krmivy s vysokým podílem masa a bez obilnin, takže Arden Grange, Leonardo, nová Acana apod. se zcela míjí účinkem a raději umřou hlady.  Jak jsem psala, používám superprémiovou klasiku. RC střídám z prostého důvodu - jako jediné obsahuje chemické konzervanty, které prostě nepovažuju za zdravé a tudíž jim krmivo, co jim chutná nejvíce, prostřídávám těmi, které jsou bez konzervantů. Snad jsem Vám nenadělala v hlavě ještě větší zmatek.

Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg)
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| April 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 16. 11. 2009 12:59:01 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Pinknet napsal: |  	  | Ma stoho už bordel....kdyz si tady přečtu řady rad jaké granule používat tak každý napiše něco jiného atd,,.Ale jinak děkuji | 

A to je teprve začátek ... ale věnovat se něčemu (ať už se jedná o nějaké hobby nebo i kočinu), znamená sbírat informace. Ptát se je snadné, ale ne vždy se Vám dostane odpovědi, či kompletní odpovědi a nezbyde Vám nic jiného než sama začít vyhledávat. A věřte, že při hledání narazíte na spoustu užitečných rad a zkušeností ostatních.

Tudíž připojuji se ke ZdenceP a doporučuji si pročíst téma Krmení a některá vlákna, opravdu Vám totiž každý stejně odpoví něco jiného, takže pokud se neprohrabete zkušenostmi ostatních, nebudete mít jasno.

|     | Odpovědět | 

|  | 

| tatiana 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 16. 11. 2009 13:33:11 |   |  
				| 
 |  
				| A nakonec si stejně vyberete podle svého a chutí vaší kočky! _________________
 Tatiana,  Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj,  Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam

http://www.prestickekocenky.cz
 |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| adelnik 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 16. 11. 2009 18:13:21 |   |  
				| 
 |  
				| Mám britskou a mainskou mývalí. Doteď jsem krmila jen RC Maine Coon, protože naše celeBritka po nich také jela jako drak, jako kocourek. Teď jsem nově pořídila RC British shorthair, aby měli změnu a oba s vervou strkaj hlavičku do misky s British granulemi, která je během chvíle prázdná ... a miska s Maine Coon najednou zůstává netknutá. _________________
 adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
 "Každý život by měl mít devět koček."  Jack Canfield
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Pinknet 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 16. 11. 2009 21:22:49 |   |  
				| 
 |  
				| Jinak všem děkuji za odpovědi  mám s toho zmatek ale to se té hlavě uloží a bude to v pořádku..moooc díky |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

|  |