Zvracení po jídle
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Dadina
Založen: 17.03.2009 Příspěvky: 44 Bydliště: Osek nad Bečvou 218
|
Předmět: Zvracení po jídle Přitlapkováno: 30. 11. 2009 18:48:25 |
|
|
Chtěla jsem se zeptat, jestli je normální u britské kočky (1,5 roku) s trošku delší srstí časté zvracení, např.2x denně. Občas jsou ve zvratcích chlupy, většinou tam však nejsou (jsou tam jen nestrávené granule). Může to být i tím, že je třeba kočka přejezená? Nebo u nás doma na ni všude číhají mističky s papáníčkem. Jsou to většinou granule (Royal Canin - pro britské kočky, nebo granule pro mlsné jazýčky, taky Purina Proplan - losos a rýže). Maso ani kapsičky mi nejí. Jen to vetšinou očichá a jde pryč. Na wc chodí pravidelně.
Dále se chci zeptat, jestli je nutné dávat jí očkovat, když je pořád zavřená v bytě. Ven se nedostane. V loni jsem ji dala očkovat, a po očkování chytila reakci, měla teplotu a mňoukala bolestí, nemohla vůbec chodit. Letos bych se toho chtěla vyvarovat a netrápit ji očkováním. Je to nutné? Děkuji moc. Zdraví Dáša |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Zvracení po jídle Přitlapkováno: 30. 11. 2009 18:54:51 |
|
|
Netřeba dávat příspěvek víckrát. V prvním už Vám odpověděla Betty a takhle se budou jen tříštit odpovědi. Takže vyčkejte na další reakce nezakládejte nová vlákna.
Děkuji za pochopení a uzamykám.
April
moderátorka _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|