<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Dufinka
|
Předmět: Mražení krmiva Přitlapkováno: 8. 12. 2009 10:54:38 |
|
|
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda mražením kompletního krmiva pro kočky se neničí některé jeho složky...Jde mi o to, že větší balení konzervovaného krmiva vyjde levněji než ty menší...jenže taková 400g velká konzerva by zůstala dlouho otevřená v lednici a jistě by nevydržela v poživatelném stavu do úplného spotřebování. Otázka tedy zní: Znehodnotí mražení kompletní konzervované krmivo? |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: Mražení krmiva Přitlapkováno: 8. 12. 2009 13:31:11 |
|
|
Dufinka napsal: | Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda mražením kompletního krmiva pro kočky se neničí některé jeho složky...Jde mi o to, že větší balení konzervovaného krmiva vyjde levněji než ty menší...jenže taková 400g velká konzerva by zůstala dlouho otevřená v lednici a jistě by nevydržela v poživatelném stavu do úplného spotřebování. Otázka tedy zní: Znehodnotí mražení kompletní konzervované krmivo? |
Mražení je nejlepší konzervace,neničí se žádné vitamíny.Pokud konzervu při otevření rozdělíte na porce a dáte zmrazit,nemělo by to být na úkor kvality.Ovšem po rozmrazení spotřebovat,neuchovávat.Proto naporcovat na takové množství,která je kočka schopna sníst najednou.
BBMM |
|
|
Odpovědět
|
|
J.P.
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 12. 2009 10:53:32 |
|
|
Mražením se nic nezničí, ale 400g konzervu dle mého názoru není potřeba mrazit. Já kupuji 400g Porta21 a z jedné konzervy udělám tak 5 porcí. Takže i když toto prostřídám něčm jiným a doplňkovými granulemi, tak mi konzerva vydrží max 5 dní a tuto dobu v pohodě vydrží i v chladničce. Pouze ji zakrývám plastovým víčkem, aby neosychala. Na toto se mi osvědčilo bílé plastové víčko od slazeného kondenzovaného mléka z Lidlu. Na 156g balení Porta21 (=2 porce) nebo 170g Cosma Thai zase používám čevené víčko z plechovky KK arašídů. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 12. 2009 11:29:46 |
|
|
Víčka určená přímo na kočičí konzervy se nechají za pár kaček koupit-nabízí i zoohit a kdejaká prodejna kočičích potřeb. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Dufinka
|
Předmět: Mrazení krmiva Přitlapkováno: 9. 12. 2009 14:20:21 |
|
|
Moc děkuji za Vaše příspěvky...právě ty Porty vycházejí ve větším balení levněji... uvidím, jak dlouho vydrží v ledničce po otevření, ta víčka zatím nemám, určitě si je pořídím...ale myslím, že na to mrazení stejně dojde... |
|
|
Odpovědět
|
|
|