| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| Kachenka 

| 

| Předmět: Štěkací obchod 
  Přitlapkováno: 10. 1. 2010 21:02:17 |   |  
				| 
 |  
				| Ahoj, ráda bych všechny varovala před chování internetového obchodu www.stekaciobchod.cz.
 Je to už více rok, co jsme si u nich objednali fontánku pro kočku CatIt. Po dvou měsících užívání se rozbilo čerpadlo. Na doporučení společnosti jsme ho poslali na reklamaci. Po 8 měsících nečinnosti, nezvedání telefonů neodpovídání na maily a výmluv nám bylo oznámeno, že máme poslat zbytek fontánky zpět a budou nám vráceny peníze. To jsem udělala 19.10.2009 a do dnešního dne nemám ani peníze ani fontánu.
 Pan Dolníček z brněnského zastoupení společnosti buď telefon nebere, nebo přehazuje odpovědnost na domovské sídlo v Mladé Boleslavi.
 Už jsem se smířila s tím, že peníze neuvidím.

Ať nenaletíte jako já

Katka a Cherry
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| tatiana 

| 

| Předmět: Re: Štěkací obchod 
  Přitlapkováno: 11. 1. 2010 21:33:43 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Kachenka napsal: |  	  | Ahoj, ráda bych všechny varovala před chování internetového obchodu www.stekaciobchod.cz.
 Je to už více rok, co jsme si u nich objednali fontánku pro kočku CatIt. Po dvou měsících užívání se rozbilo čerpadlo. Na doporučení společnosti jsme ho poslali na reklamaci. Po 8 měsících nečinnosti, nezvedání telefonů neodpovídání na maily a výmluv nám bylo oznámeno, že máme poslat zbytek fontánky zpět a budou nám vráceny peníze. To jsem udělala 19.10.2009 a do dnešního dne nemám ani peníze ani fontánu.
 Pan Dolníček z brněnského zastoupení společnosti buď telefon nebere, nebo přehazuje odpovědnost na domovské sídlo v Mladé Boleslavi.
 Už jsem se smířila s tím, že peníze neuvidím.

Ať nenaletíte jako já

Katka a Cherry
 | 

Tak s tím bych se rozhodně nesmířila! Pošlete doporučený dopis s dodejkou, kde napíšete, že je to poslední pokus o smír a že žádáte do určitého termínu vrátit peníze, jak vám slíbil dne toho a toho, že doklady k případu máte uložené (máte?) a že pokud tak neučiní, učiníte vy podání na ČOI, aby se mu podívali na zoubek jako nesolidnímu obchodníkovi a to že bude teprve první krok, jak mu znepříjemnit život. Další že budou následovat třeba včetně podání žaloby k soudu pro podvodné jednání.

http://www.prestickekocenky.cz
 |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| Alamka 

| 

Přitlapkováno: 12. 1. 2010 9:38:16 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | tatiana napsal: |  	  | 
 Tak s tím bych se rozhodně nesmířila! Pošlete doporučený dopis s dodejkou, ...
 | 
 Originály dokladů bych nedávala z ruky, posílat jen kopie.
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| tatiana 

| 

Přitlapkováno: 12. 1. 2010 10:29:40 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Alamka napsal: |  	  |  	  | tatiana napsal: |  	  | 
 Tak s tím bych se rozhodně nesmířila! Pošlete doporučený dopis s dodejkou, ...
 | 
 Originály dokladů bych nedávala z ruky, posílat jen kopie.
 | 

Tak to je snad samozřejmé, ne?

http://www.prestickekocenky.cz
 |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

|  |