<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
jennys76
|
Předmět: Krmení při citlivém zažívání Přitlapkováno: 15. 1. 2010 8:42:28 |
|
|
Mám prosbu, můj roční briťák prodělal ve 4 měsících operaci při vsunutí střev, od té doby jsme najeli na krmení konzervičkami Pro Plan Kitten Delicate, krůtí paštika pro citlivé zažívání, k tomu teď dostává granule pro kastráty Royal Canin a Pro Plan. Můj dotaz je: Jiné konzervy prý neexistují, tyhle co mu dávám jsou jednak pro koťata a navíc mu dávám ve více dávkách jen jednu denně, spíš pro oživení stravy, protože je miluje, stačí v tomto případě jako kompletní krmivo granule, které má v neomezeném množství? Nijak se necpe, takže granulky má k dispozici celý den,myslím že ani nesní tolik jako denní dávka... Od kastrace totiž nijak moc nepřibral, držíme se posledních pár měsíců na přesně 6ti kilech, je mu teď rok a dva měsíce. Žádné zdravotní komplikace nemá. Mlžu být klidná že dostává přesně to co potřebuje? Děkuji za odpověď |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: Krmení při citlivém zažívání Přitlapkováno: 15. 1. 2010 9:57:55 |
|
|
jennys76 napsal: | Mám prosbu, můj roční briťák prodělal ve 4 měsících operaci při vsunutí střev, od té doby jsme najeli na krmení konzervičkami Pro Plan Kitten Delicate, krůtí paštika pro citlivé zažívání, k tomu teď dostává granule pro kastráty Royal Canin a Pro Plan. Můj dotaz je: Jiné konzervy prý neexistují, tyhle co mu dávám jsou jednak pro koťata a navíc mu dávám ve více dávkách jen jednu denně, spíš pro oživení stravy, protože je miluje, stačí v tomto případě jako kompletní krmivo granule, které má v neomezeném množství? Nijak se necpe, takže granulky má k dispozici celý den,myslím že ani nesní tolik jako denní dávka... Od kastrace totiž nijak moc nepřibral, držíme se posledních pár měsíců na přesně 6ti kilech, je mu teď rok a dva měsíce. Žádné zdravotní komplikace nemá. Mlžu být klidná že dostává přesně to co potřebuje? Děkuji za odpověď |
Granule jsou komletní krmivo,tak mu určitě stačí.Co se týče konzerviček,nevadí,že jsou pro koťata,tam výrazně velký rozdíl nebude,podívejte se na složení,bude tam max.přidán nějaký vitamín.Váha,myslím si,že v roce a dvou měsících je 6kg slušná váha,přibírat moc nebude,když mu dáváte granule pro kastráty.Můj Matěj má skoro 2,5roku a víc jak 6kg také neváží,trochu mi to vadí,že má málo,ale co nadělám.Myslím,že pokud je kocourek po zdr.stánce v pořádku,tak můžete být v klidu,oni sami vědí,kolik toho mají sníst
BBMM |
|
|
Odpovědět
|
|
jennys76
|
Předmět: Re: Krmení při citlivém zažívání Přitlapkováno: 15. 1. 2010 11:42:25 |
|
|
Granule jsou komletní krmivo,tak mu určitě stačí.Co se týče konzerviček,nevadí,že jsou pro koťata,tam výrazně velký rozdíl nebude,podívejte se na složení,bude tam max.přidán nějaký vitamín.Váha,myslím si,že v roce a dvou měsících je 6kg slušná váha,přibírat moc nebude,když mu dáváte granule pro kastráty.Můj Matěj má skoro 2,5roku a víc jak 6kg také neváží,trochu mi to vadí,že má málo,ale co nadělám.Myslím,že pokud je kocourek po zdr.stánce v pořádku,tak můžete být v klidu,oni sami vědí,kolik toho mají sníst
Moc děkuji Právě že chovatelé mi slibovali váhu 8-10 kg, do kastrace přibíral, ale teď se zastavil .-) Samozřejmě je mi jedno kolik váží, hlavně že je zdravý a spokojený Mějte se krásně |
|
|
Odpovědět
|
|
|