jak dlouho muže zustat otevřené?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Mishankaa
|
Předmět: jak dlouho muže zustat otevřené? Přitlapkováno: 16. 1. 2010 9:51:05 |
|
|
Ahoj,nevíte jak dlouho můžou zustat granule otevřené,aby se s něma něco nestalo?Ted budu objednávat 7,5kg balík a doufám,že se pak s něma něco nestane.A nebo máte nějaký trik jak to uzavřít nebo to mám jen normálně velkou sponou zavřít?Děkuji a omlouvám se,za hloupý dotaz,ale já se radši zeptám,než abych pak udělala něco špatně |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 1. 2010 10:25:12 |
|
|
Mishanko, úplně klidně půl roku, pokud nejsou moc v teple, hlavně musí být v suchu, aby nenatáhly vlhkost a nezačaly se tam tvořit plísně, což pouhým okem nepoznáte. A i 1 kočena jistě za půl roku 7,5 kg pytel sežere.
Důležité je pytel opravdu dobře zadělat, já si vždy odsypu do dózy a pak zaroluju vršek a zakolíkuju (kupuju 10 kg balení) - pokud kupuji menší, tak většinou ty značky, které beru, mají už zavírání na zip, což je "značka ideál" _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
mystiquefleur
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 1. 2010 12:42:55 |
|
|
Ahoj...
Já vždy (co mám šišiny) kupovala větší množství a vyřešila jsem to tak, že jsem si sehnala velikánský kbelík od pracího prášku, pořádně vyčistila a vydesinfikovala, aby to nebylo ani cítit. Kbelík má víko, takže se to dobře zavírá a těsní. Z něj odsypávám do malé nádoby, co dával Friskies.. |
|
|
Odpovědět
|
|
|