<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Lenka V.
Založen: 15.03.2007 Příspěvky: 155 Bydliště: Úžice u Kralup n.Vlt
|
Předmět: Výstava 13-14.ÚNOR - Clarion hotel Praha 9 Přitlapkováno: 12. 1. 2010 11:54:13 |
|
|
Protože nefungují stránky Českého svazu chovatelů, propozice na únorovou výstavu najdete na http://www.kockypraha8.websnadno.cz/ . Uzávěrka je 28.1., veškeré info na 773 999 352 nebo mailu venclikova@seznam.cz
zdravím a doufám že se uvidíme se spoustou z vás _________________ Lenka Venclíková
Dee burmilky
silver & golden
www.burmilla.snadno.eu |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena C.
|
Předmět: Re: Výstava 13-14.ÚNOR - Clarion hotel Praha 9 Přitlapkováno: 15. 2. 2010 11:37:46 |
|
|
Musím napsat velikou pochvalu pořadatelům výstavy. Nádherné prostředí a především komfortní zázemí (počínaje parkováním a konče WC) a jako památka na výstavu pěkný diplom za jehož grafickou úroveň se nemusím stydět. Takže veliké díky a za rok zase moc ráda přijedu. |
|
|
Odpovědět
|
|
lucbic
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 2. 2010 11:47:55 |
|
|
Rovněž chci pochválit krásné prostředí , pěkně se i nakupovalo, dobrý nápad s náramky místo klasické vstupenky ... jenom jedna drobnost mi kalila radost ... proč ty vězeňské drátěné klece? Pohled na lidi šťouchající a píchající do vystavovaných zvířátek mi rval srdce. |
|
|
Odpovědět
|
|
fundog
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 2. 2010 12:01:30 |
|
|
Taky se přidávám s chválou na tuto výstavu. Budu se těšit a doufat, že takové super prostory budou příště zase. Vše u nosu, za pusinku a komfortní. Děkujeme |
|
|
Odpovědět
|
|
Lenka V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 2. 2010 15:52:25 |
|
|
lucbic napsal: | Rovněž chci pochválit krásné prostředí , pěkně se i nakupovalo, dobrý nápad s náramky místo klasické vstupenky ... jenom jedna drobnost mi kalila radost ... proč ty vězeňské drátěné klece? Pohled na lidi šťouchající a píchající do vystavovaných zvířátek mi rval srdce. |
Jsme moc rádi, že se vám na výstavě líbilo, budeme se snažit příští rok získat stejný prostor, i když finanční náročnost, jak si asi většina dokáže představit, je značná. Drátěné klece - ono neexistuje moc jiných alternativ - dřevěné klece se nedají dobře dezinfikovat (hlavní problém) a jsou nehorázně těžké a sklo vepředu je velmi nebezpečné při přepravě a manipulaci s klecemi - je velmi snadno rozbitné. Plexi se poškrábe, takže přes něj je nakonec špatně vidět a navíc to tenčí se prohýbá a rádo vypadává z rámečků (jako třeba u slovenských klecí). Takže ono moc na výběr není ... pokud Vás napadne nějaká skvělá inovace, napište a můžeme to probrat - dobrých nápadů není nikdy dost... _________________ Lenka Venclíková
Dee burmilky
silver & golden
www.burmilla.snadno.eu |
|
|
Odpovědět
|
|
fundog
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 2. 2010 15:58:35 |
|
|
Dloubání do koček se už probíralo tuším na Spynxím foru. Došlo se k tomu, že by bylo dobré, aby návštěvníci byli ohleduplní a děti vychované. Nic jinéh s tím nenaděláme. Já jsem měla na kleci přivázaný igelit a dokonce mi ho někdo odvázal a sundal. A nebyla jsem jediná. |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 2. 2010 17:13:44 |
|
|
Lenka V. napsal: | lucbic napsal: | Rovněž chci pochválit krásné prostředí , pěkně se i nakupovalo, dobrý nápad s náramky místo klasické vstupenky ... jenom jedna drobnost mi kalila radost ... proč ty vězeňské drátěné klece? Pohled na lidi šťouchající a píchající do vystavovaných zvířátek mi rval srdce. |
Jsme moc rádi, že se vám na výstavě líbilo, budeme se snažit příští rok získat stejný prostor, i když finanční náročnost, jak si asi většina dokáže představit, je značná. Drátěné klece - ono neexistuje moc jiných alternativ - dřevěné klece se nedají dobře dezinfikovat (hlavní problém) a jsou nehorázně těžké a sklo vepředu je velmi nebezpečné při přepravě a manipulaci s klecemi - je velmi snadno rozbitné. Plexi se poškrábe, takže přes něj je nakonec špatně vidět a navíc to tenčí se prohýbá a rádo vypadává z rámečků (jako třeba u slovenských klecí). Takže ono moc na výběr není ... pokud Vás napadne nějaká skvělá inovace, napište a můžeme to probrat - dobrých nápadů není nikdy dost... |
dobré odpoledne všem,
ani mně to nedá. Výstava byla naprosto bez konkurence. Rozsáhlé prostory, prodejci měli dost místa a spoustu zásob, dokonalé zázemí. Opravdu tleskám a všem kteří se podíleli na této výstavě děkuji. Co se týká klecí, tak to už tady opravdu bylo probráno, ale jako nápad pro příští výstavu mám tento: nikdy nepouštět posuzovatele ve 14.00 na oběd. Ono jim to potom s plným žaludkem moc rychle nejde a BIS která trvá do večerních hodin je dlouhá a je škoda, že netrpělivci nevydrží a odjedou domů.
přeji všem hezké odpoledne
Hanka Blažková |
|
|
Odpovědět
|
|
lucbic
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 2. 2010 18:09:19 |
|
|
Ale mě se tam fakt líbilo Postesknutí nad klecemi spíš mířilo na nezdvořáky, je mi jasné, že problematika klecí asi nemá moc řešení. Každopádně výstava super, jen tak dál |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena C.
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 2. 2010 18:15:41 |
|
|
Blažková Hana napsal: | ... jako nápad pro příští výstavu mám tento: nikdy nepouštět posuzovatele ve 14.00 na oběd. Ono jim to potom s plným žaludkem moc rychle nejde a BIS která trvá do večerních hodin je dlouhá a je škoda, že netrpělivci nevydrží a odjedou domů.
Hanka Blažková |
nebo-li dokud neposoudí všechny vystavovatele, nedostanou oběd Já teda byla jen v neděli a to odsejpalo, BIS začala docela brzy na to, že ještě někdo ve 1/4 na 4 posuzoval. To teda oceňuju ty, kteří ručně vypisovali diplomy. |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 2. 2010 18:59:04 |
|
|
Alena C. napsal: | Blažková Hana napsal: | ... jako nápad pro příští výstavu mám tento: nikdy nepouštět posuzovatele ve 14.00 na oběd. Ono jim to potom s plným žaludkem moc rychle nejde a BIS která trvá do večerních hodin je dlouhá a je škoda, že netrpělivci nevydrží a odjedou domů.
Hanka Blažková |
nebo-li dokud neposoudí všechny vystavovatele, nedostanou oběd Já teda byla jen v neděli a to odsejpalo, BIS začala docela brzy na to, že ještě někdo ve 1/4 na 4 posuzoval. To teda oceňuju ty, kteří ručně vypisovali diplomy. |
.....a proto ještě jednu - všem velký dík za krásný zážitek
Hanka Blažková |
|
|
Odpovědět
|
|
Lenka V.
|
|
|