<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
ccaroda
|
Předmět: Automatické WC :-)))) Přitlapkováno: 18. 2. 2010 10:01:26 |
|
|
Tak bez tohohle už se mé kočky fakt asi neobejdou ))) http://www.catgenie.cz/ |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 2. 2010 12:58:49 |
|
|
Dvanáct tisíc za takovou volovinu
Prej stelivo na jedno použití,ehm...no nevím,technika by měl být pokrok kupředu,ale tohle nevím nevím...Myslím že dál budu chodit dvakrát denně ke kočičímu záchodku a vybírat hrudky. |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 2. 2010 13:11:34 |
|
|
Píší tam na stelivo pernamentně k použití.Vymývá se,takže bude určitě na dlouhou dobu.No,kdybych byla milionářka,tak bych ho koupila.Ono když si člověk spočítá,kolik dá peněz měsíčně za kvalitní stelivo,sáčky,kolikrát denně musí uklízet binec kolem záchůdků.....při třech kočkách.....Také bych ho musela vidět jestli je pravda to,jak to popisují:-)))))
BBMM |
|
|
Odpovědět
|
|
Smeny
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 2. 2010 16:33:15 |
|
|
Když jsem se podívala na jejich originální stránky, tak cena vyšla na zhruba 6 tisíc A dokonce teď mají akci bez poplatku za dopravu Takže tady opravdu nekupovat. Jinak s tím stelivem - podle mě se musí vynášet úplně stejně jak normální, navíc mi ta nádoba přijde docela malá a už vidím to naše zvíře, jak tam zuřivě hrabe a po akci je půl steliva venku... Ale jinak to je dobrý nápad, jen bych ráda četla nějaké konkrétní zkušenosti uživatelů. |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 2. 2010 10:57:58 |
|
|
Smeny napsal: | Když jsem se podívala na jejich originální stránky, tak cena vyšla na zhruba 6 tisíc Ale jinak to je dobrý nápad, jen bych ráda četla nějaké konkrétní zkušenosti uživatelů. |
Smeny, možná že ne tolik, je-li vymývatelné, budou to asi nějaké kamínky či kuličky podobné silikátu, ale spíše těžší - to je teda moje domněnka... Taky asi stelivo bude dost drahé, nevydrží věčně. Ale nemít panelákové WC, které navíc z nedostatku místa používám ještě jako "sklep" na krmivo a moje pití, tak do toho fakt jdu, jde ovšem o to, co by na to řekly kočky _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 2. 2010 12:29:09 |
|
|
MOHU DOPLNIT TEKUTINU DO ZÁSOBNÍKU SANISOLUTION?
Ne, zásobník nelze doplňovat. Unikátní mechanismus zásobníku Smart Cartridge uvolňuje přesné množství roztoku..blabla.
To jako,že když dojde čistící tekutina tak konec?Nebo to musím kamsi poslat na doplnění či co?Koukám na ty stránky podrobněji a překvapivě se mi mění názor z ,,úplná pitomost" na ,,ne tak špatné". |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 2. 2010 12:33:36 |
|
|
ceník příslušenství:
Cartridge 120 Sanisolution
Roztok Sanisolution pro CatGenie - náhradní balení... 449,- Kč
Omyvatelné granule - náhradní balení
Omyvatelné granule k přístroji CatGenie. Náhradní balení... 469,-Kč
http://roboti-pro-zvirata.nasiroboti.cz/categories/k/16/roboti-pro-zvirata/ _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 2. 2010 16:30:17 |
|
|
Smeny napsal: | Když jsem se podívala na jejich originální stránky, tak cena vyšla na zhruba 6 tisíc A dokonce teď mají akci bez poplatku za dopravu Takže tady opravdu nekupovat. |
Smeny, akorát pech, že do Evropy to z originálního shopu neposílají, pouze USA a Kanada, takže máme smůlu - ale skoro dvojnásobek tady je opravdu síla _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
Smeny
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 2. 2010 16:53:31 |
|
|
ZdenkaP napsal: |
Smeny, akorát pech, že do Evropy to z originálního shopu neposílají, pouze USA a Kanada, takže máme smůlu - ale skoro dvojnásobek tady je opravdu síla |
To je dost blbé No já to stejně teď taky nemám kam dát (paneláková pidikoupelnička, navíc otapetovaná, tak tam zvíře má zakázán vstup ), ale uvažovala jsem tak nějak do budoucna, kdyby se poštěstilo jiné bydlení. Třeba to do té doby bude i odzkoušeno s bohatými referencemi zde a i cena se sníží, přeci jen, teď je to novinka. |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 2. 2010 17:10:29 |
|
|
To jsem koukala,že mají náhradní,ale v tom případě mi nedochází,proč píšou že se to nedá doplňovat...
Teda děsilo by mne-koupím krám za dvanáct papírů a kočka se mi na to vykašle..a co pak já s tím.Reklamace ,,Naše kočka nám na Váš výrobek hází bobek" by mi asi uznaná nebyla Každopádně jak říkala Smeny-počkat,až spadne cena,ta je děsivá. |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 2. 2010 20:36:26 |
|
|
Solution se doplňovat nedá, jedno je na zhruba 60 spláchnutí a pak se musí koupit celá ta kapsle. Stelivo se prý nevyměňuje, jen doplňuje. _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
|
|
Odpovědět
|
|
mystiquefleur
|
Předmět: záchod Přitlapkováno: 20. 2. 2010 12:00:27 |
|
|
Píšou, že tam jsou plastové granule, takže asi zas tak se vytrácet nebudou, prostě se z jich smyjou hovínka, předesinfikujou a šup s nima zpátky. A do odpadu jde jen pokakaná voda. Ale taky si myslím, že to kočka bude vykopávat ven. A nejspíš to bude muset být napojeno na odpady, jako lidská toaleta.
Asi je to dělané pro americké kočky. Ty asi nehrabou.
Raději naučím Barta chodit na náš záchod a splachovat ) |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: automatický záchod Přitlapkováno: 1. 3. 2010 14:06:38 |
|
|
Já bych řekla, že je to dělané pro lidi, co nevědí, co s penězi Ráda a ochotně budu kocourovi čistit záchodek než takový drahý krám do bytu |
|
|
Odpovědět
|
|
|