Nutrience
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
lucbic
|
Předmět: Nutrience Přitlapkováno: 21. 2. 2010 20:24:53 |
|
|
Nemáte někdo prosím zkušenost s tímto krmivem? Na výstavě jsem se dala do řeči s dodavatelem a nevypadalo špatně, cenově je celkem rozumně posazené ... Díky |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Re: Nutrience Přitlapkováno: 27. 2. 2010 21:27:50 |
|
|
lucbic napsal: | Nemáte někdo prosím zkušenost s tímto krmivem? Na výstavě jsem se dala do řeči s dodavatelem a nevypadalo špatně, cenově je celkem rozumně posazené ... Díky |
Kdysi jsem s ním krmila, když byl náš trh ještě poměrně "hubený", kočce chutnalo, od té doby i vylepšili recepturu, pouze bílkovinami a tukem jsou trochu níž než ostatní superprémia - to však nemusí u koček chovaných doma nutně vadit - nepoužila bych to pro březí nebo kojící kočky.
Jinak si myslím, že je to dobrá alternativa za rozumnou cenu, která respektuje dnešní trendy a výživové hodnoty, mají nově i holistic hypoalergenní recepturu s kachním masem. _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
Eewee
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2010 18:50:49 |
|
|
Ahoj,
krmila jsem timto krmivem 3 roky, je vyborne, hlavne pri problemech s travenim, mam zkusenost ze kocky po nem nejsou vubec citit.
Akorat nevyhoda je, že dodavka trva 14 dni, tohle mi udelali asi trikrat...
Doporucuji objednavat predem, nez ti granulky dojdou, abys nemusela kupovat jine alternativy. |
|
|
Odpovědět
|
|
|