čůrání do peřin
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
primeroska
|
Předmět: čůrání do peřin Přitlapkováno: 8. 3. 2010 15:34:29 |
|
|
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mám cca 3 měsíční kočičku Kitty a poslední dobou čůrá do peřin občas. Do záchodku také... S kaděním problém není, jen to čůrání občas "nevychytá"...
Děkuji za radu |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: čůrání do peřin Přitlapkováno: 9. 3. 2010 7:25:04 |
|
|
Vřele doporučuji pročíst si fora o nečistotnosti, určitě přijdete na pár nápadů, které by mohly být příčinou.
Jinak taky to chce sdělit důležité informace - typ steliva (neměnili jste?), počet záchůdků, jak často čistíte, nezměnilo se něco v domácnosti .... _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
salome
|
Předmět: Re: čůrání do peřin Přitlapkováno: 19. 5. 2010 21:02:15 |
|
|
primeroska napsal: | Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mám cca 3 měsíční kočičku Kitty a poslední dobou čůrá do peřin občas. Do záchodku také... S kaděním problém není, jen to čůrání občas "nevychytá"...
Děkuji za radu |
Byla jsem dnes s mou kočičkou u veterináře, z důvodu, který uvádíte, ptal se na její mrouskání, to má často, má být co půl roku,nazval nemoc, která obsahovala slovo nymfo...pohmatem zjitil,že má vaječníky velikosti lískových ořechů, mají být malinké, asi jako kuličky rybízu, ...kočka při této nemocise vyčerpává, ztrácí na váze, padají chlupy, začne se zhoršovat celý organismus, až může umřít...v tomto případě řekl, tady je kastrace léčbou.
Proto, jděte k veterináří, čůrání mimo WC není normální a kočičkám jinak není vlastní... |
|
|
Odpovědět
|
|
|