<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Holistr
|
Předmět: vystrkování žrádla z misky Přitlapkováno: 25. 3. 2010 14:49:09 |
|
|
Zajímalo, by mě jestli máte někdo zkušenosti s tím, že kocouř vystrkuje žrádlo z misky. Geralt poslední dobou, vždycky packou vystrká pár granulek na podlahu a tam je chroupe. Dřív to nedělal. Bojím, se že je něco špatně, ale nemůžu přijít na to co. Nebo je to úplně normální? |
|
|
Odpovědět
|
|
Izzy
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 3. 2010 14:55:09 |
|
|
Třeba se jen tak baví Myslím, že to dělá spousta kočenek. Naše holky nevytahují granulky, ale maso. Když jim dám hovězí zadní na kostičky tak si kostku vyndají z misky a vedle jí sní. Asi se jim jí lépe po pidi dávkách. _________________ Izzy & Nammu & Jimmy Blue
www.irkabayacats.wbs.cz
www.irkabaja.estranky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 3. 2010 15:53:54 |
|
|
Náš Damián to dělá taky, jak psala Izzy, podle mne ho to jednoduše baví |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: vystrkování žrádla z misky Přitlapkováno: 25. 3. 2010 16:52:13 |
|
|
Holistr napsal: | Zajímalo, by mě jestli máte někdo zkušenosti s tím, že kocouř vystrkuje žrádlo z misky. Geralt poslední dobou, vždycky packou vystrká pár granulek na podlahu a tam je chroupe. Dřív to nedělal. Bojím, se že je něco špatně, ale nemůžu přijít na to co. Nebo je to úplně normální? |
A nemáte náhodou vysokou a malou misku?Kočce vadí když musí do misky strkat i fousky.Zkuste misku nízkou,a nebo větší.Jinak u nás to dělá pes normálně,nevidím v tom žádné vaše špatně Prostě si je vyndá.
BBMM |
|
|
Odpovědět
|
|
Holistr
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 3. 2010 14:06:54 |
|
|
Díky za rady. Jsem rád, že je to normální a ne nějaká úchylka:-D |
|
|
Odpovědět
|
|
Raika
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 214 Bydliště: Rožnov p. Radh.
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 3. 2010 8:36:59 |
|
|
Tak to bych měla jednu úchylačku doma . Já vyzkoušela všechno - nízkou misku, gumovou podložku, talířek - a stejně si všechno přendá na koberec nebo na rohožku, teprve tam je to asi nejchutnější. Druhá kočka mi to nedělá. Zatím. Ale jak tak pozoruju, čím větší kraviny dělá jedna, tím líp se to učí ta druhá _________________ Raika + Mína + Kira + Denny |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Vystrkování z misky Přitlapkováno: 30. 3. 2010 9:40:29 |
|
|
Kocour žere z misky snad jen granule. Hlavně maso si vždycky "uloví" a odvleče kus dál na podlahu, kde ho sežere. |
|
|
Odpovědět
|
|
|