<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Margita
Založen: 18.05.2004 Příspěvky: 10 Bydliště: Suchonice u Olomouce
|
Předmět: Terezka Přitlapkováno: 20. 12. 2005 6:53:23 |
|
|
Co se stalo s moderátorkou Terezkou? Už se dlouho neobjevila. Snad je v pořádku i se svými kocourky! |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Terezka Přitlapkováno: 20. 12. 2005 7:16:25 |
|
|
Margita napsal: | Co se stalo s moderátorkou Terezkou? Už se dlouho neobjevila. Snad je v pořádku i se svými kocourky! |
Terka se tu běžně objevuje, takže to asi jen vypadá, že tu není
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Pro Margitku Přitlapkováno: 20. 12. 2005 8:22:41 |
|
|
Jéé, to je hezké, že o mě má někdo strach
Momentálně se objevuji spíš zběžně, mám všeho v práci až nad hlavu a doma bohužel zatím internet nemám, to by se ale mělo na jaře změnit a slibuju, že pak se budu zase svědomitě věnovat Modrému kocouřovi! Jinak April je studnice moudrostí, takže v 95% případů obsáhne odpověď celkem uspokojivě!
S klukama se máme fajn, jsou to lumpíci malí (oba dva). Pokud bude chvilka, přidám snad dnes nějakou novou fotečku.
Toť ode mě zatím vše, přeji krásné svátky všem kočičákům a jejich páníčkům!
Tereza & Ali & Rafiq
PS: Margit a jak se máš Ty? |
|
|
Odpovědět
|
|
Margita
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 12. 2005 11:23:58 |
|
|
Já ani nevím proč, ale kocourek Ali je mi moc sympatický, asi proto, že i já mám kocourka exo (bílého) a hlavně také proto, že je Ali mazlivka, což u nás zase bohužel neplatí
Vždy se zájmem sleduji Terčiny příspěvky o něm...a teď už jsem dlouho na nic nenarazila.
Já mám 4 kočky, ale té úžasné mazlivosti, kterou tady někteří popisujete, jsem se ani při tomto počtu nedočkala. Ale jsou to moje zlatíčka samozřejmě i tak.
Všechny kočkomily zdravím! |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 12. 2005 13:44:06 |
|
|
A jaký je Váš kocourek? Máte tady někde fotku? Nebo Zlatou knihu?
Jinak jsem ráda, že se Ali líbí, je to opravdu moje zlatíčko, škoda, že nemáte takové mazlivky, ale určitě Vám to kočičky oplácí jinak
T. |
|
|
Odpovědět
|
|
Margita
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 12. 2005 14:01:20 |
|
|
Moje kočky jsou ve Zlaté knize:
Heřmánek - exo
Lionek - birma
Lara - kočka domácí
Peggy - kočka domácí |
|
|
Odpovědět
|
|
Margita
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 12. 2005 14:04:09 |
|
|
Tedy ještě opravuji, Lionek je zdrobnělina, ve Zlaté knize Lion |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 12. 2005 14:24:46 |
|
|
Krásné čičiny!!! Škoda, že není více fotek
Tak já zas musim letět, ať se daří a pozdravujte chlupáče!! |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 12. 2005 14:41:10 |
|
|
Margita napsal: | Moje kočky jsou ve Zlaté knize:
Heřmánek - exo
Lionek - birma
Lara - kočka domácí
Peggy - kočka domácí |
Margito, já mám dvě britky a s mazlením taky dělají fóry , a tak jsem si říkala, že si JEDNOU pořídím obyč. číču domácí,měla jsem pocit, že ty jsou nejvděčnější a nejmazlivější. A teď čtu, že máte obyčejné kočičky dvě a taky se s mazlením nepřetrhnou, tak nevím.Asi si budu muset pořídit plyšáka ... na baterky, aby i předl Jana |
|
|
Odpovědět
|
|
Margita
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 12. 2005 6:04:33 |
|
|
No je to tak. Já jsem právě zkoušela různá plemena, u kterých byl předpoklad mazlivosti, tedy i kočičky domácí a výsledek tedy nic moc. Jedna kočka se nechá jen hladit po hlavičce, ale sama nepřijde, druhá obyč. kočka mi lehává na nohách, ale ve vzdálenosti, abych na ni nedosáhla
A ten vytoužený exo kocourek mě jen diriguje, když se zpozdím s krmením
Teď ve svých necelých dvou letech začal v noci chodit k manželovi pod peřinu! Ke mně nechce ani za nic. A manžel o to ani nestojí! No není to nespravedlnost na tom světě?
Ještě podotýkám, že tři už jsou delší dobu kastrovaní, ale nic se tím nezměnilo, jen žravost! Naopak - všichni byli v kotěcím věku mazlivější.
Ještě jeden pokus mám za sebou. Naše venkovní kočka měla kotě, které jsem si chtěla od prvního dne sama vymazlit, jak to doporučují chovatelé, a včlenit do domácí smečky, ale ať jsem se snažila jak chtěla, mazlení kotě nesnášelo, takže zůstalo s mámou na půdě a před pár měsíci se bohužel ztratilo. |
|
|
Odpovědět
|
|
Katy Anonymní
|
Předmět: Muchlací kočky Přitlapkováno: 21. 12. 2005 13:28:04 |
|
|
I ty obyčkočky se umí chovat jako aristokratky. Máma má kočku pocházející z lesního dřevníku, která má frňák nahoru a po jednom pohlazení sekne drápem, že už jako toho bylo dost. Do krve, a to si předtím pro to pomazlení přijde, můra jedna pruhovaná. my máme kocourka po siamské mamince, otec neznámý a je mazel, od mé malé dcery se nechá nosit jako pytel, vrní i když se pereme a ráno nás může umuchlat, jak kdyby říkal "už jsem se bál, že se nevzbudíte". Jo, do koček jeden nevidí )ani dva |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 12. 2005 13:55:09 |
|
|
Fakt si myslím, že na rase nezáleží, každá číča je úplně jiná.. Já jsem měla štěstí na dva mazlíky, ale třeba Mustafa http://www.modrykocour.cz/golden-kocour.php?id=90 kocour mého bývalého přítele se vůbec nemazlil a ještě byl zlý na Aliho... |
|
|
Odpovědět
|
|
Maxik
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 12. 2005 10:12:57 |
|
|
Čtu si tady o mazlení a musím se podělit se svou zkušeností. Maxík se k nám nechal přinést před třemi roky. Bylo mu něco kolem půl roku a je to mazlivec. Jen se někde usadím, mám ho na klíně a přede a přede. Miluji rána. To ke mne přiběhne, sedne si mi na prsa a vrní. Když ví, že mám práci, tak si zaleze, ale jakmile se někde usadím, už je u mne. Myslím si, že je to v povaze kočky a nezáleží na tom, zda je papírová nebo ne. Určitě však dělají radost i ty kočičky, které se příliš nemazlí.
Ještě malé zjištění. Zdá se mi, že když byl 5 týdnů na návštěvě u Aliho, tak se po návratu domů jeho mazlení ještě znásobilo. A to se u Aliho a Terky měl jako v bavlnce!!!! |
|
|
Odpovědět
|
|
|