<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
uju
|
Předmět: Hnědne srst Přitlapkováno: 24. 4. 2010 11:25:07 |
|
|
Zdravím.
Prosím o radu ohledně srsti mého dlouhosrstého briťáka(modrého) Jde o to, že mu začala srst hnědnout. Jelikož je doma tak si nemyslím, že by to byla špína. Co se stravy týče, tak střídám granule Friskies s proplanem, občas dostane maso nebo jogurt. Jelikož je to hroznej šťoura, tak mi nic jiného nejí. Přesto si nemyslím, že by jeho strava byla tak špatná, že by to mělo za následek toto. Máte s tím někdo zkušenost? Barnýškovi jsou 3 roky, takže stářím to také nebude.
Předem děkuju. |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: Hnědne srst Přitlapkováno: 24. 4. 2010 12:03:26 |
|
|
uju napsal: | Zdravím.
Prosím o radu ohledně srsti mého dlouhosrstého briťáka(modrého) Jde o to, že mu začala srst hnědnout. Jelikož je doma tak si nemyslím, že by to byla špína. Co se stravy týče, tak střídám granule Friskies s proplanem, občas dostane maso nebo jogurt. Jelikož je to hroznej šťoura, tak mi nic jiného nejí. Přesto si nemyslím, že by jeho strava byla tak špatná, že by to mělo za následek toto. Máte s tím někdo zkušenost? Barnýškovi jsou 3 roky, takže stářím to také nebude.
Předem děkuju. |
Srst hnědne stravou.Víte,Friskies a jiné hypermaketové granule jsou to nejhorší co mu můžete dávat,tyto granule obsahují barvivo s to je asi příčina hnědnutí srsti u vašeho kocoura.
BBMM |
|
|
Odpovědět
|
|
vetka.M
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 4. 2010 17:13:23 |
|
|
v Pro planu je hodně betakarotenu a ten srst zbarvuje...sama jsem to viděla na mých bílotlapkáčích...byli z nich jeden čas ušmudlanci s žlutou srstí a krémová Vanilka skoro dočervena (a to jsem zkrmila jen pytel a ještě ne jako výhradní krmivo)...vybírám už jen krmiva, kde není uveden - momentálně krmím Hill´s a Applaws a jsem spokojená, páč kočky také (a Friskies pochopitelně už vůbec, ten je mimo jiné také dobarvovaný)...po přelínání se barva srsti upravila |
|
|
Odpovědět
|
|
uju
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 4. 2010 16:01:41 |
|
|
Ano vím, že Friskies není zrovna dobré krmivo a také jsem se dušovala, že ho nikdy kupovat nebudu. Jenže Roial canin-řeknu na rovinu je dost drahé krmení. Dříve jsem krmila granulema od Acany, přišlo mi, že je dobrý poměr kvalita/cena občas jsem to prostřídala s proplanem(z něho kocouř nadčený není) no a Acanu, která změnila tvar mi přstal jíst úplně Nejen on ale i fretky(bylo mi řečeno, že jedinná změna je pouze v tvaru, ael myslím si, že i "vylepšili" recept)
Teď jsem našla v časopise krmení NATURAL od firmy GUABI, píší, že se jedná o super premium.Podíl bílkovin je min 34%(což asi nebude špatné) Ale dost mě zaráží cena. 1Kg je kolem 85Kč a to mi přijde podezřelé.
Znáte prosím toto krmivo, jak na něj nahlížíte???
Předem děkuji. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 4. 2010 5:45:03 |
|
|
uju napsal: |
Znáte prosím toto krmivo, jak na něj nahlížíte???
Předem děkuji. |
Vlevo v menu - Hledat - zvolte hledat příspěvky heslo guabi ... pár příspěvků na tohle téma tu bylo, např. ve sphynxím foru o krmení. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|