Michel
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
d.a.d.l.i
|
Předmět: Michel Přitlapkováno: 4. 5. 2010 19:39:17 |
|
|
Dobrý den všem milovníkům kočiček a naháčů zvláště!
Ráda bych představila sebe, ale hlavně našeho miláčka.
Je to už pár měsíců, co jsem se rozhodla převzít 8měsíčního kocourka Kanadského Sphynxe - šedomodré barvy. Paní nechtěla měnit přítele, který je na kočky alergický.
Předcházelo tomu procházení charakteristiky, potřeb a zkušeností ostatních majitelů.
Miláček si zvykl velice dobře a vypadal, že mu to nečinilo sebemenší problém. Papal skvěle už od začátku - bohužel Whiskas, tak jsem ho přeučila na kvalitní krmiva. Není vybíravý, tak střídáme Acanu rybičkovou a králičí Cat Chow a samozřejmě konzervičky a kapsičky. K tomu miluje ovoce, přemrzlé masíčko a kočičí ňami, ňami (mlsky)
Od prvního dne pěkně spinká, samozřejmě v posteli s námi. Raději u přítele, já se hrozně melu
A co mě i všechny členy rodiny baví, jsou jeho úžasné komentáře. Ráno v 5h, když si dovolíme stále spát, když se vracíme z práce, ze školy, když jde na WC nebo z něj, pokud narazí na zavřené dveře a spousty dalších řečí....
Zatím nic neničí, kromě prodrápaných prostěradel a pár shozených věcí
Před 14ti dny jsme absolvovali kastraci, kterou zvládl perfektně. Je to kluk bez PP a co kdybychom mu někdy pořizovali kamarádku. Zatím se musí spokojit s naší morčecí princeznou (rasa Texel - černá), která ho zahřívá svými 15ti centimetrovými chlupy a 10tiletá dcera.
Ráda si pročítám vaše diskuze a rady renomovaných chovatelů jsou opravdu cenné, zvláště pro dvounožce, kteří své miláčky považují za životní partnery.
Mějte krásné májové dny!!! _________________ Jana a Michel |
|
|
Odpovědět
|
|
Ilinoiska
|
Předmět: Re: Michel Přitlapkováno: 4. 5. 2010 20:20:15 |
|
|
Pěkný večer, s dovolením se k Vám připojím jako nováček se sphynxí slečnou Míjou.
Tyto stránky navštěvuji už delší čas. Jsou zajímavé a poučné.
Z diskuzí, které tu probíhaly o výstavách, se mě zmocňovaly obavy, jak asi zvládneme naši první výstavu. Musím říct, že z naší první výstavy mám velmi dobré pocity a určitě budou následovat další.
Hezký večer |
|
|
Odpovědět
|
|
Reg
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 5. 2010 10:00:57 |
|
|
Tak Vás tu pěkně vítáme _________________ Aniger Sphynx cattery