Nenažraná kočka
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Beagnes
|
Předmět: Nenažraná kočka Přitlapkováno: 29. 7. 2010 13:18:28 |
|
|
Chtěla jsem se zeptat co můžu dávat koččice která má neustále hlad... momentálně baší Eukanuba VD restricted calorie a to z toho důvodu že měla mírnou nadváhu... děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
Tobísek
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 7. 2010 19:16:09 |
|
|
Má neustále hlad? A nemá náhodou tasemnici nebo tak něco? Jestli ne, tak mě ještě napadá jestli nebude mít koťátka? To by pak vše vysvětlovalo a mohla byste jí dávat co uznáte za vhodné... |
|
|
Odpovědět
|
|
Beagnes
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 7. 2010 22:31:58 |
|
|
Koťatka nečekáme a odčervená je... jsem z ní zoufalá celej den prořve hlady, kdybych ji krmila tolik kolik toho sežere tak je z ní bečka... proto žere Eukanubu VD restricted calorie i když to nepotřebuje, páč ji mohu dávat víc aniž by mi ztloustla... ona je shopna sežrat cokoliv ( meloun, kokosovej puding, bramborovou kaši, piškoty,...) nevim co ji mám dávat tak aby byla sytá ale nebyla z ní bečka.... děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 7. 2010 10:47:34 |
|
|
Možná zkuste napsat soukromou zprávu Emily, slyšela jsem o pár případech, kdy na tuhle ,,nenažranost" zabral BARF - je to složitější, ne úplně jednoduché na přípravu, ale u někoho by to mohlo pomoct, jedná se o krmení vyloženě syrovou stravou. |
|
|
Odpovědět
|
|
|