<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
stekna
|
Předmět: deospray Friskies Přitlapkováno: 24. 7. 2010 15:10:55 |
|
|
Ahoj mám prosbu nevíte, kde bychmohla sehnat deospray Frikies 200 ml (bilo žlutá lahvička s fotkou rezaté kočky). Niclepšího na potlačení zápachu na kočičích toalety jsem doposud nepotkala, ale nikde vobchodě ho nemohu sehnat pry zkrachoval dodavatel apod. Pokud máte info kde ho sehnat, prosím kontaktujte mě. |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
|
|
Odpovědět
|
|
stekna
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 7. 2010 11:44:33 |
|
|
Děkuji za odkaz, ale i v tomto obchodě mi řekli, že ho nemají. |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 7. 2010 22:11:27 |
|
|
stekna napsal: |
Děkuji za odkaz, ale i v tomto obchodě mi řekli, že ho nemají. |
Já jsem vyzkoušla v záchodcích postupně snad všechna steliva a taky postupně asi všechny přípravky na smrádek - od sypkých až po tekuté. Musím říct, že u mne jednoznačně vede A.L.P. - likvidátor pachu, český výrobek, který pach opravdu POHLTÍ, nejen přebije jiným pachem. Tak pokud neseženete Friskies, zkuste... _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
stekna
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 7. 2010 13:00:21 |
|
|
Děkuji moc, tohle určitě vyzkouším. Jen se zeptám, aplikujete ho koncentrovaný přímo do kočičího záchodku? |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 7. 2010 14:17:23 |
|
|
On se prodává jako mechanický sprej, takže stačí jen rozprášit do vzduchu, nebo na kočkolit či kolem záchůdku podle potřeby.
Jinak (mně) příjemně z nabízených vůní voní len a citron (to kdybyste se nemohla rozhodnout) _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 7. 2010 18:00:12 |
|
|
stekna napsal: | Děkuji moc, tohle určitě vyzkouším. Jen se zeptám, aplikujete ho koncentrovaný přímo do kočičího záchodku? |
April už v podstatě odpověděla za mě, vyčistím záchodek, postříkám ze spreje a prohrábnu, používám len nebo borovici. Je to výborné i na nějaké nehody na koberci, po vyčištění, často to chovatelé používají i na "kocouřince", nedám na ALP dopustit. _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
stekna
|
Předmět: likvidátor zápachu Přitlapkováno: 30. 7. 2010 12:23:43 |
|
|
Moc Vám oboum děkuji. Dneska mi došel. Objednala jsem tu borovici, protože moji kočičáci citron nesnaší. Kdykoliv oloupu pomeranč nepřiblíží se ke mě na víc jak 20 metrů:) a to samé když držím v ruce citron. Škoda, že nevyrábí s vůní oliv náš kočičák ma na vodi z oliv reakci jak na šantu kočičí laskou by sežrel cokoliv na čem jen ulpí oliva nebo jen ten nálev:)¨Hned dneska večer to vyzkouším a napíši Vám jak to dopadlo:) |
|
|
Odpovědět
|
|
Frýda
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 7. 2010 14:07:18 |
|
|
Kočky všeobecně nemají rády citrusové plody. Takže pokud sprej voní vážně po citronech (na jakýkoliv vůních může být napsáno třeba "růže" a ve skutečnosti to je "pomeranč" ), u mých koček bych se používání bála. Když šel kocour jako malý vedle a rád se ke svému místečku na koberci vracel, stačilo jej trošku polít šťávou z citronu a byl klid. Kocour chodil spokojeně na svůj záchod a i když místo už dávno vyčichlo a on šel třeba náhodou někdy vedle, nikdy ne tam jak dřív. A když mu dám čichnout lihovky (fixy), začne couvat a fackovat. Takhle mu smrdí i rozkrojené citróny, pomeranče, dokonce i minerálky těchto příchutí. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tobísek
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 8. 2010 20:20:00 |
|
|
Teda jsem moc ráda, že jsem si zde mohla přečíst o těch sitrusových plodech - a jejich vůních. Problém jsem měla s naším kočičákem - taky občas chodíval na záchod kam neměl, ale zkusila jsem tu citronovou vodu a super! Moc a moc díky!!! |
|
|
Odpovědět
|
|
|