<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
lucivka
|
|
|
Odpovědět
|
|
Panitte
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 8. 2010 18:38:17 |
|
|
Mám také britského kocoura,je mu 1 1/2roku.Jak píšete, v dospělosti jsou to obříci a proto s předstihen vybírejte záchůdek co největší.Neměl by mít moc hluboký okraj,aby se tam koťátko vyškrábalo(tak kolem 12 cm).Záklopku raději obdelníkového tvaru,jsou širší.Když byl náš Archibald koťátko,tak jsme ze začátku záklopku odstranili a a nasadili později,když už vykonávání potřeby bylo samozřejmostí. |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 8. 2010 18:54:17 |
|
|
Mám dvě britky. Mají po 5 kg. Máme záchod z posledního odkazu a plně nám vyhovuje. _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 8. 2010 18:56:45 |
|
|
Chovám britky a toalety Cat It (ty z prvního odkazu) mám dvě a jsou podle mě pro tyto kočky ideální. Vysoký okraj toalety je výborný, protože se do ní vejde hodně steliva a kočka si může hrabat. Vyšší okraj možná vadí měsíčnímu kočičímu miminku, ale pro tříměsíční kotě které si přivezete už není problém dostat se do jakéhokoliv vyššího záchodku. Těm mým koťatům je teď sedm týdnů a už minimálně dva týdny toaletu Cat It bez problémů používají i když mají k dispozici i další záchůdky s nižším okrajem tak tento krytý (bez dvířek) navštěvují snad nejvíc. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 8. 2010 19:11:56 |
|
|
Jeětě doplním že u toalety Cat It se kromě dvířek dá vyklopit i barevná část na vršku krytu, takže se mnohem pohodlněji čistí. Při běžném vybírání nemusíte snímat celý kryt, jen vyklopíte a vyčistíte. |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 8. 2010 23:58:37 |
|
|
Úplně stejná zkušenost jako Alena V., ten z prvního odkazu. Pohodlně se čistí, je hluboký, navíc má přední okraj ještě zahnutý dovnitř, takže z něj tolik nevynášejí, i když nepoužívám přední plexi. Bez problémů mi něj chodí i nyní 6 týdenní koťata, byť mají své dva "dětské" záchůdky _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
lucivka
|
Předmět: Děkuji za rady Přitlapkováno: 4. 8. 2010 8:38:09 |
|
|
Děkuji všem zkušeným briťákům za rady. Rozhodla jsem se pro Cat-it, líbí se mi ten vyšší okraj a výklop nahoře pro lepší čištění. Vezmu rovnou 2, abysme nemuseli převážet na chalupu a kocourek tam měl svůj záchod. Bude se tam potkávat s briťákem bráchy, tomu je 13, tak aby nebyl rozhozenej, že mu nějakej malej zrzavej vetřelec chodí na záchod . Snad si na sebe zvyknou. Lucka |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Re: Toaleta pro britku? Přitlapkováno: 4. 8. 2010 17:28:17 |
|
|
Mám dvouletého briťáka a záchodek máme ten třetího typu, ale větší velikost! Na nejširším místě má 70 cm. Ten menší jsme měli taky, ale už jsem ho dávno prodala, nestačil. Rohový výrazně upřednostňuji, protože se dal dobře umístit, velký krabicový bych ani nevěděla kam dát. |
|
|
Odpovědět
|
|
tomm
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 10. 2010 12:35:27 |
|
|
Zdravím
neví někdo o wc které nemá vchod z "úzké" strany ale z té "široké". Rohové nehledám, a "normální" se mě k prostorovým podmínkám na chodbu nevejde, proto hledám toto jiné řešení.
děkuji za radu
T.H. _________________ T.H.
http://www.stavedlo.cz
--------------------------------------
Kitty |
|
|
Odpovědět
|
|
Leemet
|