<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Doctor Anonymní
|
Předmět: Hlasování v místních soutěžích... Přitlapkováno: 4. 1. 2006 13:00:30 |
|
|
zdravím všechny, i když je toto nejspíš dotaz na správce webu...
zajímá mě, jak je ošetřeno, nebo zda je vůbec ošetřeno, aby zde nemohl majitel dávat své kočičce enormní počet hlasů...
jakože jedna IP=max jeden hlas a podobně...
koukám že naše čiči je taky v soutěži, a rozhodně se nesnížím na úroveň někoho, kdo bude běhat po všech PCčkách na pobočce a posílat hlasy....
je ale fakt, že pokud tu nějaká taková ochrana není, je toto hlasování ne o tom která fotka je nejhezčí, ale kterej "páníček" je nejvyčůranější, nebo nejhamtavější...
protože to radši ať naše Nitule skončí klidně poslední, já jí budu mít rád i tak dál! |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Hlasování v místních soutěžích... Přitlapkováno: 4. 1. 2006 13:07:52 |
|
|
Zdravím také,
pravdou je, že hlasování v soutěži už se řešilo ve foru Stránky modrého kocuře a téma TOP10 ...
Samozřejmě hlasování je ošetřeno, dokonce momentálně bych i řekla, že způsobem, který je, pro ty, kdo neobíhají počítače ve firmě, nebo nerozesílají svým známým maily typu "zahlasujte pro mojí kočičku" (což bohužel, ani jeden způsob už se ošetřit nedá, to je v lidech a s tím technika už moc nezmůže) dostačující.
Zavést hlasování podle IP adresy by bylo poněkud omezující třeba pokud by dva kolegové v jedné firmě s jednou IP adresou chtěli zahlasovat oba ...
Takže závěr asi takový - lidi se omezit nedají, dá se jen apelovat na jejich smysl pro čestné a slušné chování, aby nedocházelo k excesům z minulých měsíců.
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky.
Naposledy upravil April dne 4. 1. 2006 14:19:51, celkově upraveno 1 krát |
|
|
Odpovědět
|
|
Doctor Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 1. 2006 13:14:40 |
|
|
Ahoj April,
dekuji za vysvetleni. S tim omezenim rodiny to jsem nedomyslel , to se omlouvam, ale jinak jsem s odpovedi spokojen.
Jdu tedy dát hlas nejhezci fotce, jeste nevim jake, zatim jsem vsechny nevidel...
a tem co uz ted litaj po vsech pc po firme preju krecove zily |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 1. 2006 13:48:56 |
|
|
Doctor napsal: | Ahoj April,
dekuji za vysvetleni. S tim omezenim rodiny to jsem nedomyslel , to se omlouvam, ale jinak jsem s odpovedi spokojen.
Jdu tedy dát hlas nejhezci fotce, jeste nevim jake, zatim jsem vsechny nevidel...
a tem co uz ted litaj po vsech pc po firme preju krecove zily |
Já se k přání připojuji ! |
|
|
Odpovědět
|
|
Olivka
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 1. 2006 14:11:43 |
|
|
Aspoň 15 km křečových žil!!! |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Hlasování v místních soutěžích... Přitlapkováno: 5. 1. 2006 20:17:50 |
|
|
Doctor napsal: | zdravím všechny, i když je toto nejspíš dotaz na správce webu... zajímá mě, jak je ošetřeno, nebo zda je vůbec ošetřeno, aby zde nemohl majitel dávat své kočičce enormní počet hlasů... |
Zdravím. Hodně už odpověděla April, možná bych dodal, že hlasovat přímo kliknutím na odkaz by také nemělo jednoduše jít, takže rozeslat spam a čekat, že kdo někam klikne, bude hlasovat, tak to nejde... Chci ale dodat, že žádné hlasování na internetu nemůže být nikdy úplně zabezpečeno, s tím se musí počítat. Fakt mi ale přijde legrační, když někdo bude trávit spoustu času, aby podváděl nebo využíval mezery v systému a vyhrál v takovéhle soutěži... _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 1. 2006 20:47:28 |
|
|
Filipe, legrační to je, ale věř, že opravdu jsou lidi, kteří se tím zabývají a stojí jim to za to! Třeba ne pro těch 300,-, ale pro ten pocit z vítězství
Bohužel i pár takových znám osobně..
Uvidíme, třeba se takoví lidé časem vyeliminují a zůstanou jen nadšenci! |
|
|
Odpovědět
|
|
Olivka
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 1. 2006 6:24:24 |
|
|
Soutěž krásy nevyhrají, Nobelovu cenou taky nedostanou a tak se aspoň snaží stát se nejlepšími přes svou kočičku... Ubohá chátra! |
|
|
Odpovědět
|
|
|