| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| Jinglle 

| 

| Předmět: Zelmer 5000.0 Solaris 
  Přitlapkováno: 19. 8. 2010 9:04:25 |   |  
				| 
 |  
				| Dobrý den, 
 diskuse které jsem na téma vysavač našla jsou dva roky staré, takže mně zajímá jestli je stále aktuální, že Zelmer 5000.0 Solaris stojí za koupi. A ještě by mně zajímalo, kdyby někdo věděl  jaký je rozdíl mezi Solaris 5000.0 a 5000.3 HQ.

Děkuji
  |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| April 

| 

| Předmět: Re: Zelmer 5000.0 Solaris 
  Přitlapkováno: 19. 8. 2010 11:16:14 |   |  
				| 
 |  
				| My koupili Zelmer Meteor 2, kdysi se prodával pro označením Furio, a i když je cenově níž než Solaris, jsme maximálně spokojení. 
 Jinak při jeho koupi jsme pozorně sledovali právě výbavu, kterou mají značenou právě písmenky a čísly za názvem (a rozdíl i barevně - co barva, to jiná výbava).
 A v tom je myslím rozdíl mezi těmi Solarisy - pročtěte si důkladně, co mají připsané, že je v balení.

Tady je to sepsané asi tak nejlépe, na ofiko webu mají jen HQ a HT.

http://www.nakupka.cz/vyrobek/vysavac-zelmer-solaris-5000-0-hq-jantarova-turbohubice-211-5900215010588/
 http://www.nakupka.cz/vyrobek/vysavac-zelmer-solaris-5000-0-ht-modry-turbohubice-212-5900215010601/
 http://www.nakupka.cz/vyrobek/vysavac-zelmer-solaris-5000-3-hq-hnedy/

A tak letmo, co jsem koukala, tak to 5000.3 by mohlo značit rozdíl v ovládání regulace na madle.

|     | Odpovědět | 

|  | 

| JanČe 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 19. 8. 2010 14:02:57 |   |  
				| 
 |  
				| Také jsem si pořídila Furio meteor II (s rotačním kartáčem uvnitř sací hlavice) a max spokojenost...jen se musí čas od času kartáč vyčistit od namotaných vlasů a chlupů...  stál jen něco kolem 2500Kč  _________________
 "Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal."
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Betty 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 19. 8. 2010 17:45:20 |   |  
				| 
 |  
				| My máme Zelmer Solaris Twix. A jsem naprosto spokojená. Má rotační kartáč, který super vyluxuje chlupy z koberce. Můžete luxovat s použitím sáčků nebo bez nich. Nečistity jdou do plastové komory, ze které je potom vyčistíte. Má velký výkon, takže luxuje velmi dobře. Jako velmi chytré mi přijde, že výfuk vzduchu z vysavače je směrem nahoru, takže se vám nerozlétávají dosud nevyluxované chlupy za vysavačem. Má regulaci sání, 5 stupňů, pokud zapnu vysavač na 5, tak hubici nezvednu z podalhy  Šikovné mi také přijde automatické navíjení přívodní šňůry, ta se vysunuje a zasunuje jak se vysavačem vzdalujete nebo přibližujete od zásuvky. Nikde si nešlapete na vysunutý kabel. Také se do tohoto vysavače dají zakoupit sáčky, které zabíjejí rostoče, takže ve vyluxovaném smetí v sáčku se nemnoží. Takže já bych vám tento vysavaš doporučila. _________________
 Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo

Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila.       Mark Twain
 |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| Jinglle 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 26. 8. 2010 8:34:20 |   |  
				| 
 |  
				| Děkuji za informace. Vysavač už mám doma, je silný, celkem tichý a chlupy vysál perfektně. |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| janicka 

| 

| Předmět: vysavač a chlupy v koberci 
  Přitlapkováno: 8. 9. 2020 12:28:02 |   |  
				| 
 |  
				| nenašla jsem novější diskuzi na téma vysavač a chlupy, tak přidávám sem. máte zkušenosti s robotickými vysavači? cenou mě zaujal cleanmate qq6 pro https://komparito.cz/produkt/cleanmate-qq6-pro/ bude to stačit na vytáhnutí chlupů z koberce? |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

|  |