Jaké stelivo jde spláchnout do WC?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Petruska
|
Předmět: Jaké stelivo jde spláchnout do WC? Přitlapkováno: 1. 9. 2010 21:18:26 |
|
|
s jakými stelivy máte dobré zkušenosti, které jsou spláchnout do WC? Aniž by ho ucpali?
Mám kotě tak teprve zjišťuji co nám vyhovuje, nevyhovuje a sbírám zkušenosti.
Dodělávám od Gimpetu bio kat´s natural , hrudkuje dobře, ale hrudky ty spláchnout nemůžu a i obalený hovínko když bych splachovala pořád tak mi přijde že záchod by se ucpal těma kamínkama ...
Přecházim na ten silikonovej magic pearl ( apod ) tam se mi zdá že by ten silikon nemusel vadit v odpadu
|
|
|
Odpovědět
|
|
J.P.
|
Předmět: Stelivo Přitlapkováno: 2. 9. 2010 8:23:39 |
|
|
Stelivo vhodné k likvidaci ve WC je toto:
http://www.zoohit.cz/shop/kocky/kockolity_podestylky/rostlinne/121831
Ale když jsem ho dal do druhého kočičího záchůdku, tak ho má šelma použila jen jednou a od té doby chodí jen do prvního na běžné hrudkující stelivo. Ještě jsem se neodhodlal jí ten první záchůdek znepřístupnit, jestli by se na ten druhý naučila. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 9. 2010 16:30:27 |
|
|
Bez jakéhokoliv rizika lze splachovat do WC Cat best oko plus a Cat best oko gold a kukuřičné Green cat. Pak ještě piniové, ale to je moc drahé a strašně drobné, musí se šíleně vynášet. O jiných nevím. Asan ani náhodou!
Silikon bych si do WC hodit netroufla. A bentonit už vůbec ne, tam je průšvih jistý. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Smeny
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 9. 2010 16:02:48 |
|
|
tatiana napsal: | Bez jakéhokoliv rizika lze splachovat do WC Cat best oko plus ... |
To taky není tak úplně pravda. Jedněm známým to odrovnalo potrubí na zahradě. Asi tam neměli takový spád a stelivo se tam po chvíli nahromadilo. A jednou v noci měli kalamitu. Já bydlím v paneláku a tam to hážu docela bez obav, spád tu je obstojný |
|
|
Odpovědět
|
|
|