<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Reg
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 9. 2010 20:18:38 |
|
|
kolmenka napsal: | kolmenka napsal: |
Dobrý den,ty drápky jsou nalakované kůli rozpozníní kůli krmení a vážení nevim jak jinak bych je od sebe rozpoznala.Ale to je pro vás asi dost těšké pochopit. |
Mám koťat 6 z toho 2 kluky ty poznám od první chvíle ale 4 holky flekaté poznám až teď po týdnu možná jsem neschopná ale asi se budete divit ale lak na drápy mi poradil jak veterinář tak hnoho chovatelů nejen plemene sphynx.Nemůže jim nijak uškodit a mě to pomohlo.Navíc mám svůj 1 vrh koťat a fakt jsem byla dost vyplesklá z porodu natož abych si pamatovala jaké kotě mělo na zádech jaký flek. |
To je bez debat
Psala jsem Vám na icq, přišlo Vám to? _________________ Aniger Sphynx cattery
www.sphynxcanadian.wbs.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
kolmenka
Založen: 04.09.2010 Příspěvky: 13 Bydliště: Topolová 913/A, Milovice 289 23
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 9. 2010 20:24:45 |
|
|
Reg napsal: | kolmenka napsal: | kolmenka napsal: |
Dobrý den,ty drápky jsou nalakované kůli rozpozníní kůli krmení a vážení nevim jak jinak bych je od sebe rozpoznala.Ale to je pro vás asi dost těšké pochopit. |
Mám koťat 6 z toho 2 kluky ty poznám od první chvíle ale 4 holky flekaté poznám až teď po týdnu možná jsem neschopná ale asi se budete divit ale lak na drápy mi poradil jak veterinář tak hnoho chovatelů nejen plemene sphynx.Nemůže jim nijak uškodit a mě to pomohlo.Navíc mám svůj 1 vrh koťat a fakt jsem byla dost vyplesklá z porodu natož abych si pamatovala jaké kotě mělo na zádech jaký flek. |
To je bez debat
Psala jsem Vám na icq, přišlo Vám to? |
Nic mi nepřišlo zkuste to znova. 240 264 219 |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 9. 2010 20:52:51 |
|
|
kolmenka napsal: | jsou nalakované kůli rozpozníní kůli krmení a vážení nevim jak jinak bych je od sebe rozpoznala.Ale to je pro vás asi dost těšké pochopit. |
Mám koťat 6 z toho 2 kluky ty poznám od první chvíle ale 4 holky flekaté poznám až teď po týdnu možná jsem neschopná ale asi se budete divit ale lak na drápy mi poradil jak veterinář tak hnoho chovatelů nejen plemene sphynx.Nemůže jim nijak uškodit a mě to pomohlo.Navíc mám svůj 1 vrh koťat a fakt jsem byla dost vyplesklá z porodu natož abych si pamatovala jaké kotě mělo na zádech jaký flek. [/quote]
dobrý večer,
to, že je odchov sphynxů poněkud odlišný jsme Vám už říkali na výstavě kde jsme se poznali.
Koťata lze koupat od tří týdnů věku a kočku koupu ihned po porodu.
Koťata značím barevnými šňůrkami okolo krku, které si háčkuji z bavlnek na vyšívání.
Hana Blažková |
|
|
Odpovědět
|
|
kolmenka
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 9. 2010 20:57:06 |
|
|
Blažková Hana napsal: | kolmenka napsal: | jsou nalakované kůli rozpozníní kůli krmení a vážení nevim jak jinak bych je od sebe rozpoznala.Ale to je pro vás asi dost těšké pochopit. |
dobrý večer,
to, že je odchov sphynxů poněkud odlišný jsme Vám už říkali na výstavě kde jsme se poznali.
Koťata lze koupat od tří týdnů věku a kočku koupu ihned po porodu.
Koťata značím barevnými šňůrkami okolo krku, které si háčkuji z bavlnek na vyšívání.
Hana Blažková[/quote]
Kočku jsem nekoupala jen ji otírám mokrou žinkou.Nesnáší koupání tak se bojim aby neztratila mlíko.U koťat jsem se bála dávat něco kolem krku aby se mi neuškrtili a ty laky jak jsem řekla mi poradili jiní chovatelé.Mimo jiné háčkování je nad mé síly |
|
|
Odpovědět
|
|
Reg
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 9. 2010 20:58:09 |
|
|
kolmenka napsal: | Reg napsal: | kolmenka napsal: | kolmenka napsal: |
To je bez debat
No, mám Vás tu a píšu, ale žádná odpověd... _________________ Aniger Sphynx cattery
www.sphynxcanadian.wbs.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
kolmenka
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 9. 2010 20:59:12 |
|
|
Reg napsal: | kolmenka napsal: | Reg napsal: | kolmenka napsal: | kolmenka napsal: |
mě se nic neukazuje napiště mi sem svoje číslo a já zkusím napsta vám
To je bez debat
No, mám Vás tu a píšu, ale žádná odpověd... |
|
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 9. 2010 6:37:28 |
|
|
Izzy napsal: | Dětské ubrousky raději nee...můžou být až moc agresivní a mimi se můžou osypat. Mokrá žíňka je super řešení. Moc se mi na doporučení Hanky Blažkové osvědčila Nivea Intimo-zelená. |
Souhlasím-dospěláky jsem otírala vlhčenými hypoalergenními ubrousky na mimina bez problémů, ale když jsem totéž použila na nahatého mrníka, okamžitě se těžce osypal. Takže tyto ubrousky na naše mrňavé naháčky radši nebrat!!! _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|