<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Efis
|
Předmět: Kočičí maniak na Savo Přitlapkováno: 11. 4. 2009 18:14:47 |
|
|
Dobrý den, asi tak jak na "normální" kočku působí kozlík lékařský nebo šanta (k čemuž je moje kočka totálně netečná), tak na moji britku působí Savo. Už párkrát se mi stalo, že jsem vytírala podlahu vodou s pár kapakami Sava a ač kočka byla v té chvíli kdekoli jinde, vždy okamžitě přiběhla, mrskla sebou na podlahu a začala se blaženě otírat. samozřejmě, že jsem ji hned odehnala a zavřela jinam (je mi jasný, že je pro ni nebezpečné, aby si v tom máchala kočich, který si pak líže), ale jen mě zaráží její reakce. Při odnášení z místnosti ještě naštvaně mňouká a vztekle se mi kroutí v náručí. Já si naopak jsem vždycky myslela, že pach sava by měl odrazovat, ne? |
|
|
Odpovědět
|
|
Misankka
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 4. 2009 19:42:08 |
|
|
Ne pach Sava kočky milují.Vždy když myju vanu Savem kocourek to po mě příjde okamžitě ''zkontrolovat''.Proto se taky doporučuje umývat jejich záchůdek Savem,pak na něj velmy ráda chodí =) co jsem četla,kočky odrazuje vůně citrusů.
Nashledanou a hezké Velikonoce |
|
|
Odpovědět
|
|
Aprilka
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 4. 2009 7:35:37 |
|
|
U nás je na Domestos reakce stejná, asistence a snaha mazlit podlahu. Myslim, ze se tu o tom jiz psalo a libi se jim vune chloru.
Pekne Velikonoce _________________ Aprilka, Chiqui a Diego |
|
|
Odpovědět
|
|
Efis
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 4. 2009 9:04:27 |
|
|
Aha, tak ono je to všude stejné:-) Asi jsem si to nejdřív měla hodit do vyhledávače, nějak mě to nenapadlo.. Ale díky za odpovědi! |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
mafimafi
|
Předmět: savo Přitlapkováno: 28. 9. 2010 23:10:27 |
|
|
Dobrý den, skoro po roce se vracím k tomuto tématu a to proto, že můj přítel dnes poprvé v životě na vlastní oči poznal co je to šílený kocour . Povelkých deštích, které trvají již několik dní, se nám prosákla voda do barákua vytvořila se plíseň na zdi. Přítel vzal savo a šel plíseň přestříkat, jenže v momentě kdy poprvé stříknul na zeď se k němu přiřítil náš nejstarší naháč a vyžadoval si mňoukáním pozornost a pohlazení. Když se mu dostalo alespoň malé dávky savovoňavky, tím, že byl pohlazen, stal se z něho magůrek, který si myslí, že je nepřemožitelný a vrhnul se na našeho mladdšího kocoura. Jenže narazil . Prostě savo dělá divy..... _________________ Martina, Nick, Skipy, Arkas a Buci |
|
|
Odpovědět
|
|
Iva Goli Anonymní
|
Předmět: Savo Přitlapkováno: 29. 9. 2010 12:56:18 |
|
|
Aj ja mám takú skúsenosť a ono to skôr bude o chlóre, lebo takto naši reagujú na všetky prípravky, ktoré obsahujú chlór |
|
|
Odpovědět
|
|
nelly ness
|
Předmět: zkušenosti se savem Přitlapkováno: 7. 10. 2010 21:39:26 |
|
|
Přidám naše zkušenosti a to proč v naší domácnosti SAVO nepoužíváme a domestos jen v omezené míře (na záchod kam kočky nesmí) ...
chlor který je v tomto obsažen totiž kočkám připomíná kocouří moč a dominantní jedinci mají tendence tyto značky přebíjet svými ... tedy se může stát že Vám kocour nebo kočka začnou savo "přečůrávat" ... může to být vtipné, když se kočka válí jak zfetovaná ... ale značkování pak prča není.
A kastrace není záruka, že ho/ji tímto jen nepovzbudíte ... i značkující kastrát je problém
Takže kočka a savo ... NEJDE dohromady _________________ Nelly Ness Coonies etc. |
|
|
Odpovědět
|
|
|