Očkovací průkaz
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Martina Kobylisy
|
Předmět: Očkovací průkaz Přitlapkováno: 19. 9. 2010 9:06:51 |
|
|
Zdravím všechny,
můžete mi poradit, bylo mi řečeno, že pokud chci na výstavu musím mít Europass, ale sama jsem na výstavách viděla chovatele se žlutými pasy. Je tu někdo fundovaný, kdo by mi poradil?
Já jsem vydedukovala, že modrý Europass (kerý vydávají pouze čipovaným zvířatům) musím mít u chovné kočky, ale u vrhu, nebo u kastráta ho mít nemusím. Nebo je ještě rozdíl pokud je výstava národní, nebo mezinárodní?
Díky za info. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 9. 2010 11:40:11 |
|
|
Nevím nic o tom že by byl pro kočky na výstavě povinný europas, ještě vloni jsem brala na výstavy kastrátku, která nikdy pas vystavený neměla. Čip a pas je povinný pro chovné kočky a pro ty ostatní pouze v případě, že jedete na výstavu do zahraničí. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 9. 2010 17:28:01 |
|
|
Alena V. napsal: | Nevím nic o tom že by byl pro kočky na výstavě povinný europas, ještě vloni jsem brala na výstavy kastrátku, která nikdy pas vystavený neměla. Čip a pas je povinný pro chovné kočky a pro ty ostatní pouze v případě, že jedete na výstavu do zahraničí. |
Já tedy neměla očipované žádné zvíře, se kterým jsem byla tady na výstavě. Měla jsem pouze jeho očkovací (žlutý) průkaz.
Čip a europas musí být, pokud jedete do zahraničí, u nás ne. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|