| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| nelly ness 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 11. 10. 2010 11:23:30 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Eewee napsal: |  	  | Tak pani uz nenapsala... Hold co se da delat...   Nekdo jste zminil zahranicni stranky... prozradite aspon jednu ? Dekuji
  | 

Zkuste neplacené: www.ale.gratka.pl

placené: www.ikzl.com

jinak sice jsem toto nemusela řešit, ale do ciziny bych mazlíka neprodala ... pokud ano tak, ale již kastrovaného. Někdy je problém ohlídat jinou stranu republiky natož jinou zemi a co pak ... soudy?

Jinak přeji petrbaldíkům hodné nové rodiny ... myslím že je to pěkné, elegantní plemeno a zaslouží si i uznat

|     | Odpovědět | 

|  | 

| tatiana 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 11. 10. 2010 15:25:47 |   |  
				| 
 |  
				| Mně zase někdo volal z Bratislavy-a když začal licitovat s cenou, která dle mého názoru za papírové kotě není nikterak přehnaná-bylo mi jasné, že z toho nic nebude. Nebylo. Ale jestli mám někomu platit cestu pro kotě, tak jakou mám záruku, že bude mít dobrou péči? Žádnou. Navíc pán krmil kočky whiskaskama... no prostě nic z toho nebylo. 
 Peterbaldy u nás nikdo nezná, v tom je ta potíž....

http://www.prestickekocenky.cz
 |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| Eewee 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 11. 10. 2010 16:00:20 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | tatiana napsal: |  	  | Mně zase někdo volal z Bratislavy-a když začal licitovat s cenou, která dle mého názoru za papírové kotě není nikterak přehnaná-bylo mi jasné, že z toho nic nebude. Nebylo. Ale jestli mám někomu platit cestu pro kotě, tak jakou mám záruku, že bude mít dobrou péči? Žádnou. Navíc pán krmil kočky whiskaskama... no prostě nic z toho nebylo. 
 Peterbaldy u nás nikdo nezná, v tom je ta potíž....
 | 

Budete potrebovat trochu prodejniho ducha...
 Jsou peterbaldi z neceho vyslechteni? z nejake rasy? Jestli ano, tak to inzerovat pod tou rasou neco jako "nove vyslechtene plemeno z rasy X" A pokud se jen nejakemu plemenu podobaji, tak po nim inzerovat "nove plemeno, ktere se podoba plemenu X"
 Vy je musite dostat do podvedomi lidi, kteri hledaji urcity vzhled/typ kocky. Ja tez nevedela, ze nejaci peterbaldi jsou, dokud jsem necetla dalsi diskuze, kde se o nich nekdo zminuje. Takze jak o nich muze vedet obycejny clovek? Chtelo by to, abyste udelala informacni web o peterbaldech a odkazala tam na svoji stanici. Je dulezite aby informacich a internetu bylo co nejvice.

Doufam, ze to nevyznelo, jako reklama na produkt, ale takhle to dopada kdyz nekdo zacina pracovat v oboru marketing
  |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| tatiana 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 11. 10. 2010 20:03:42 |   |  
				| 
 |  
				| Ano, jsou vyšlechtění z donského sphynxe a orientální kočky-na mém webu je o nich informací dost, a propaguju je i jinak. Jeden rozhovor s fotkami koček jsem poskytla příloze Květů Hobby magazínu, teď ve čtvrtek budou u nás fotit peterbaldy z Planety zvířat, natáčela tu Česká televize-to má běžet někdy na podzim. 
 Jinak se mi ozývají zájemci ze Slovenska-dala jsem inzerát na web: http://www.inzercia.sk/. Tak uvidíme.

http://www.prestickekocenky.cz
 |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| Ereirias 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 28. 8. 2011 14:16:38 |   |  
				| 
 |  
				| Určitě bych vyzkoušela CHS a poprosila o přidání do odkazů  Petíky jsem viděla poprvé na vašich stránkách, i když jsem o nich slyšela dříve, a jsou to miláčci  My uvažujeme do budoucna o Snowshoe a jen proto, protože je to kočina podle mých představ  takže myslím, že máte opravdovou šanci  !!!!! |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

|  |