<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
majkl
|
Předmět: oteklé zadečky Přitlapkováno: 17. 10. 2010 18:27:51 |
|
|
Dobrý večer, volala mi známá že se jim narodili kotata , kočka před připouštěnimbyla testovaná , narodi se kotata hrozně pískali ale žrali a přibírali na váze ,běhemtýdne všechny umřeli smrt nstala během dvou dnu,co mě zaráží měli nafouklé a tvrdé řitní otvorya špatně se vypraznovali pokud by někdo o tom slyšel at se ozve samozřejně se bude konat pitva děkuji za případny názor |
|
|
Odpovědět
|
|
majkl
|
Předmět: oteklé zadečky Přitlapkováno: 19. 10. 2010 16:15:29 |
|
|
jak je vydět tak otom asi nikdo zatím neslyšel |
|
|
Odpovědět
|
|
Reg
|
Předmět: Re: oteklé zadečky Přitlapkováno: 19. 10. 2010 19:52:57 |
|
|
majkl napsal: | jak je vydět tak otom asi nikdo zatím neslyšel |
Dobrý večer,
mě takto uhynul vrh kotat, resp. se to projevilo u dvou zbývajících koťat, které jsme byla nucena krmit uměle. Koťata pila, přibírala, nic méně jsme stále řešili bud zácpu nebo průjem a následně i problémy s mokvajícími a zatvrdlými zadečky. Nic méně jedné noci, kdy začala podivně naříkat, uhynula. Pitvu jsme nedělali, neb jsem byla přesvědčená, že je to umělým odchovem, kdy se to prostě stává. Toto se mi stalo u sfinxů, jejich odchov je docela náročný. _________________ Aniger Sphynx cattery
www.sphynxcanadian.wbs.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: oteklé zadečky Přitlapkováno: 19. 10. 2010 20:37:32 |
|
|
majkl napsal: | jak je vydět tak otom asi nikdo zatím neslyšel |
Já vidím problém v tom,že se kočka asi moc nestarala o vyprazdňování koťat.Dokud kočka kojí,tak koťata vyprazdňuje,dělá to tak,že jim jazykem masíruje bříško a tím z nich vytlačí stolici a moč,kterou následně slízne.Pokud toto provádí nedostatečně,nebo také vůbec, koťata se ucpou a uhynou,pokud s tímto nepromáhá dvounožec.Měla jsem domácí kočku,která umřela,když byli koťatům necelé tři týdny.Koťátka jsem vychovala a žijí dodnes,je tomu už pár roků.
BBMM |
|
|
Odpovědět
|
|
majkl
|
Předmět: oteklé zadečky Přitlapkováno: 19. 10. 2010 21:07:48 |
|
|
Děkuji za odpovědí, kočka se prý starala vzorně sice to měl být její první vrh , já jsem to ještě neslyšel ani neviděl |
|
|
Odpovědět
|
|
Reg
|
Předmět: Re: oteklé zadečky Přitlapkováno: 20. 10. 2010 6:28:21 |
|
|
majkl napsal: | Děkuji za odpovědí, kočka se prý starala vzorně sice to měl být její první vrh , já jsem to ještě neslyšel ani neviděl |
Já se taky starala vzorně, ale nepomohlo to. Mohlo to být špatným mlékem u kočky, nesprávným masírováním, což se může u prvorodičky klidně zadařit. Věřím, že příští mimi bude ok. _________________ Aniger Sphynx cattery
www.sphynxcanadian.wbs.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|