Kastrovat nebo sterilizovat
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
ketezka
|
Předmět: Kastrovat nebo sterilizovat Přitlapkováno: 2. 11. 2010 8:45:13 |
|
|
Chci se zeptat doma mám nekastrovaného kocoura,kterého nechci nechávat kastrovat,ale mám doma 6 měsíční kočku nalezence,kterou nevím jestli mám dát kastrovat nebo sterilizovat.Nechci koťata,ale nevím co je pro kočku lepší a jaký je mezi těmito zákroky rozdíl.Kočky mám poprvé v životě,vždy jsem měla psa.Díky za odpověď. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 11. 2010 17:43:54 |
|
|
Dobrý den,
jestli ono už není pozdě. Kočky mohou běžně v 6ti měsících i dříve otěhotnět. To Vám sdělí veterinář po prohlídce kočičky, který by Vám měl vysvětlit, jaké zákroky může provést a jaké jsou výhody a nevýhody. My máme kastrovanou kočičku, kdy byly vyjmuty vaječníky. Kocourka máme rovněž kastrovaného, šel hned, jakmile začal smrdět a je z něj velký mazlík. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
Tobísek
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 11. 2010 19:17:06 |
|
|
adelnik napsal: | Dobrý den,
jestli ono už není pozdě. Kočky mohou běžně v 6ti měsících i dříve otěhotnět. To Vám sdělí veterinář po prohlídce kočičky, který by Vám měl vysvětlit, jaké zákroky může provést a jaké jsou výhody a nevýhody. My máme kastrovanou kočičku, kdy byly vyjmuty vaječníky. Kocourka máme rovněž kastrovaného, šel hned, jakmile začal smrdět a je z něj velký mazlík. |
Dobrý den, my máme našeho Tobíse taky vykastrovaného a jak píšete, je daleko mazlivější než před kastrací. Když jsme měly kočičky, tak jsme je taky dali co nejdříve vykastrovat. To se ukázalo jako postačující - kočičky se držely kolem baráku a byl klid. Jinak tedka Tobimu kupujeme po kastraci Brit Care Castrate po konzultaci s vetem. Doporučuji. |
|
|
Odpovědět
|
|
|