<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Karen Anonymní
|
Předmět: tmavý flek v tlamičce Přitlapkováno: 10. 12. 2006 21:29:41 |
|
|
Zjistili jsme, že náš 5-ti měsíční kocourek má v tlamičce na patře a dásni kolem předních zubů tmavý flek. Poradí někdo co to může být a co s tím? Díky. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: tmavý flek v tlamičce Přitlapkováno: 11. 12. 2006 6:42:38 |
|
|
Ten flíček by měl být úplně normální, není to nic divného, je to jen nějaká pigmentová skvna, někde jsem četla, že to mívají kočky běžně.
Kdysi jsem viděla nějakou kreslenou pohádku, kde bylo, že snad kočička schovala v tlamě nějakého čertíka a prý od té doby ten flíček tam mají Zrovna onehdá jsem si na to vzpomněla, protože v galerii je vyfocený kocourek Mighty, který má tu skvrnu na patře taky Pokud tedy ta "vaše" skvrnka je podobného rázu ...
http://www.modrykocour.cz/kockogalerie-kocour.php?id=11904
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Veverka
|
Předmět: flíčky- znaménka na rtech Přitlapkováno: 7. 11. 2010 21:18:53 |
|
|
Takže myslíte že když se našemu (bílému siamskéhu) kočičákovi dělají tmavé "pihy" na rtech a na tlapkách tak to je OK? Báli jsme se jestli to není třeba tím, že používáme savo na podlahy...
díky moc a hezký večer přeji!! |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Re: flíčky- znaménka na rtech Přitlapkováno: 7. 11. 2010 22:46:46 |
|
|
Veverka napsal: | Takže myslíte že když se našemu (bílému siamskéhu) kočičákovi dělají tmavé "pihy" na rtech a na tlapkách tak to je OK? Báli jsme se jestli to není třeba tím, že používáme savo na podlahy...
díky moc a hezký večer přeji!! |
dobrý večer,
Savo na podlahu by jste neměli doma používat. Uvědomte si, že kočka chodí tlapkama po podlaze a pak se celá myje a jazykem olizuje celé tělo. Savo rozhodně není vhodné k tomu, aby ho olizovala.
Já doma uklízím parním čističem a jsem moc spokojena, neboť pára vyčistí a vydezinfikuje podlahy podle mého názoru nejlépe.
hezký večer
Hanka Blažková |
|
|
Odpovědět
|
|
Raika
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 214 Bydliště: Rožnov p. Radh.
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 11. 2010 9:13:25 |
|
|
To Hana Blažková :
Asi to k flíčkům nepatří, ale mohla byste mi poradit, co máte za parní čistič? Je to na koberce nebo na plovoucí podlahy? Děkuji. _________________ Raika + Mína + Kira + Denny |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 11. 2010 11:53:45 |
|
|
Raika napsal: | To Hana Blažková :
Asi to k flíčkům nepatří, ale mohla byste mi poradit, co máte za parní čistič? Je to na koberce nebo na plovoucí podlahy? Děkuji. |
dobrý den,
na radu kamarádky jsem koupila od f. Kärcher takový docela levny a malý
( vypadá jako malý vysavač) a jsem moc spokojená. Čistí i plyšová šplhadla takže se dá předpokládat že vezme i koberec. Já doma koberce nemám. Myje se s ním dobře všechno, od dlaždiček po okna. Jsem moc spokojená. Dá se předpokládat, že pára vyčistí i vydezinfikuje i bakterie)
Hanka Blažková |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 11. 2010 22:53:06 |
|
|
Hanko, a nemáš strach z plísní? Ta pára dělá přece vlhko. Já mám parní čistič taky, ale ještě jsem se neodvážila ho použít, abych si nezničila nábytek-u lina kolem linky-tam se pára snadno dostane a vůbec... muž mi to zatím nedovolil použít, že se musí důkladně utěsnit všechny škvíry, kam by se mohla pára dostat a napáchat tam škody. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 11. 2010 22:57:58 |
|
|
tatiana napsal: | Hanko, a nemáš strach z plísní? Ta pára dělá přece vlhko. Já mám parní čistič taky, ale ještě jsem se neodvážila ho použít, abych si nezničila nábytek-u lina kolem linky-tam se pára snadno dostane a vůbec... muž mi to zatím nedovolil použít, že se musí důkladně utěsnit všechny škvíry, kam by se mohla pára dostat a napáchat tam škody. |
ahoj Táňo,
nemám. u toho čističe je přesně návod jak a co požít např. na plovoucí podlahu. Na plovoučku se tady dávají např. dva krytové hadry. Jinak mě nemá doma co zplesnivět. Podlahy které jsou nejvíc zatěžované jsou dlažba a okna tím myji velmi ráda, protože např. okenní rámy to myje senzačně a skla úplně super. Obklady v koupelně suprově a nejlépe obklady v kuchyni. Mastnota jde dolů sama. Jsem opravdu moc spokojená.
Hezkou dobrou |
|
|
Odpovědět
|
|
xyz
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 2. 2011 13:51:37 |
|
|
Dobry den,
pri podavani leku jsem zjistila, ze ma kocour cerne tecky na jazyku, je to normalni? |
|
|
Odpovědět
|
|
|