Prosím o radu
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Janík
|
Předmět: Prosím o radu Přitlapkováno: 28. 1. 2011 16:28:13 |
|
|
Prosím o radu, asi za měsíc si jedu pro britského kocourka. Měl by být v dospělosti větší velikosti. Nemohl by mi někdo poradit jaké škrabadlo by bylo vhodné pro velké kočičky? Chtěla bych škrabadlo až ke stropu. Děkuji za odpověď |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 1. 2011 20:00:28 |
|
|
V podstatě jakékoliv škrabadlo jaké se dá koupit splní svůj účel. Pro těžšího briťáka je určitě vhodnější škrabadlo se silnějšími sloupky, alespoň v jednom místě by měl být sloupek alespoň 80 - 100 cm vysoký aby se kocour mohl při škrábání pořádně protáhnout. Škrabadlo vysoké až ke stropu kocour určitě ocení. A podle zkušenosti s mými britkami určitě doporučuji škrabadlo upevnit nejen rozepřením o strop, ale upevnit ho alespoň na jednom místě i ke zdi. |
|
|
Odpovědět
|
|
Janík
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 1. 2011 13:23:46 |
|
|
Děkuji za radu. Ještě jsem se chtěla zeptat jestli je lepší škrabadlo s kulatými domečky nebo trojuhelníkovými, protože bych byla ráda,aby se můj kocourek do domečku pohodlně vešel. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 1. 2011 13:44:10 |
|
|
Co se týká domečků tak na tvaru nezáleží. Moje kočky v podstatě ignorují všechny domečky a leží nejraději na volných plošinách a v prověšených pelíškách, největší rvačka je o nejvyšší vyhlídku. Naše první škrabadlo mělo jediný domeček a když jsem po letech pořizovala nové tak už bylo bez uzavřených domečků. |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 1. 2011 16:01:59 |
|
|
Janík napsal: | Ještě jsem se chtěla zeptat jestli je lepší škrabadlo s kulatými domečky nebo trojuhelníkovými. |
Tak u nás jsou taky veškeré boudičky ignorovány. Oblíbená je nejvyšší polička a největší rvačka je o proleženiny, závěsné pelíšky na škrabadle. Pokud budete kupovat škrabadlo s proleženinou, kupte s větší, když budete mít briťáka.
Pokud by se vám zamlouvalo nějaké z těchto škrabadel, jeho koupí pomůžete opuštěným kočičám
http://www.kocky-hodonin.estranky.cz/clanky/kocici-architektura/splhadla-a-skrabadla.html
Jinak škrabadla jde zakoupit i na Aukru a nebo ve většině e-shopů s chovatelskými potřebami. _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
|