<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Bebík
|
Předmět: co to dělá? Přitlapkováno: 10. 4. 2007 21:32:36 |
|
|
ahoj všichni, prosim o radu..nase male britske kotatko(kocourek) vzdycky kdyz doji(je jedno,jestli jsou to granule nebo konzerva) zacne predni tlapickou "hrabat" po dlazdicich..vypada to jako kdyz zahrabava zachudek nebo jako kdyz se po dlazdicich klouze. Nevim, co to znamena a proc to dela jen na dlazdicich a jen po jidle..
nevite nekdo? _________________ zdraví Bebík a kocourek Jonášek |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Re: co to dělá? Přitlapkováno: 11. 4. 2007 4:14:08 |
|
|
Bebík napsal: | ahoj všichni, prosim o radu..nase male britske kotatko(kocourek) vzdycky kdyz doji(je jedno,jestli jsou to granule nebo konzerva) zacne predni tlapickou "hrabat" po dlazdicich..vypada to jako kdyz zahrabava zachudek nebo jako kdyz se po dlazdicich klouze. Nevim, co to znamena a proc to dela jen na dlazdicich a jen po jidle..
nevite nekdo? |
No chce si zahrabat případně zbytky jídla na příště. Některé kočky to tak dělají. |
|
|
Odpovědět
|
|
payushka
|
Předmět: Re: co to dělá? Přitlapkováno: 11. 4. 2007 7:42:52 |
|
|
Alena V. napsal: | Bebík napsal: | ahoj všichni, prosim o radu..nase male britske kotatko(kocourek) vzdycky kdyz doji(je jedno,jestli jsou to granule nebo konzerva) zacne predni tlapickou "hrabat" po dlazdicich..vypada to jako kdyz zahrabava zachudek nebo jako kdyz se po dlazdicich klouze. Nevim, co to znamena a proc to dela jen na dlazdicich a jen po jidle..
nevite nekdo? |
No chce si zahrabat případně zbytky jídla na příště. Některé kočky to tak dělají. |
Jojo,Twixik to taky ze zacatku jako maly delal. Ted uz ne. |
|
|
Odpovědět
|
|
Fol
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 4. 2007 8:44:43 |
|
|
Moje kočena zahrabává stále a urputně, a to téměř vždy, když přijde k misce. Čuchne k tomu, hrabe kolem jak divá a jde pryč. Vykládám si to tak, že "teď to nechci, ale později by se to mohlo hodit a tak si to tady radši zahrabu". No a později nic není, protože to zbaští kocourek... _________________ Ava + Honey |
|
|
Odpovědět
|
|
Pavla1
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 4. 2007 16:36:42 |
|
|
Amálka si taky "zahrabává" jídlo, které momentálně nechce. Vysvětluji si to tím, že si to schovává na potom, až bude mít hlad. _________________ Pavla
http://www.kocicinadeje.estranky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Bebík
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 4. 2007 17:56:00 |
|
|
ahaha... tak moc dekuju za odpovedi _________________ zdraví Bebík a kocourek Jonášek |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 6. 2007 13:36:27 |
|
|
Já to u svýho bejvalýho kocoury brala jako signál "co mi to cpeš, to mi nechutná a jíst to nebudu" protože to pak opravdu více nejedl.
Teďka Bobeš to nedělá. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
Erunise
|
Předmět: Re: co to dělá? Přitlapkováno: 9. 7. 2011 17:05:00 |
|
|
Bebík napsal: | ahoj všichni, prosim o radu..nase male britske kotatko(kocourek) vzdycky kdyz doji(je jedno,jestli jsou to granule nebo konzerva) zacne predni tlapickou "hrabat" po dlazdicich..vypada to jako kdyz zahrabava zachudek nebo jako kdyz se po dlazdicich klouze. Nevim, co to znamena a proc to dela jen na dlazdicich a jen po jidle..
nevite nekdo? |
Náš bývalý kocourek Kuba tohle dělával i jako dospělý. Vysvětlovala jsem si to tak, že si "uklízel", jelikož to tak vážně vypadalo, měl tam trošku bineček a uklízel _________________ Willow |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 7. 2011 15:14:53 |
|
|
To je chování, kterým kočka prohlašuje:
1) stačilo, už mám dost,
2) tak tenhle humus jíst doopravdy nebudu, strč si to za klobouk
Můj devon, když si uvařím kafe, pokaždé přiběhne to očuchat a ihned začne pečlivě kolem dokola k našemu pobavení "zahrabávat" a tím to prohlašuje za nejedlé. Protože každá kočka vychází z toho, že cokoliv se dá na stůl. je určeno samozřejmě jí. Takže to má být z jejího pohledu taky jedlé, že . _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Lenka77
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 9. 2011 20:44:13 |
|
|
Přikláním se k tomuto názoru,mám stejnou zkušenost.Podstrčené jídlo ochutná ale nesní,odmítá ho.Došlo mi to když mu upadlo na podlahu kousek hovínka přilepeného na chlupech zadečku,taky ho zahrabával stejně jak to jídlo. |
|
|
Odpovědět
|
|
Verity
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 9. 2011 12:21:40 |
|
|
Moje kočena taky od malinka hrabe po jídle. Jako kotě to dělala mnohem urputněji a opravdu pokaždé, teď jako dospělá sem tam.
Ale rozhodně tak nevyjadřuje svou nechuť. _________________ "Without the heart
there can be no understanding
between the hand and the mind." |
|
|
Odpovědět
|
|
|