<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Leny9
|
Předmět: Divné chování kocourka a nechutenství k jídlu Přitlapkováno: 15. 7. 2011 4:44:52 |
|
|
Ahoj,
muj 5 měsíční kocourek jeden den ráno blinkal, z nepochopitelných důvodů,protože stravu měl pořád stejnou.Pak byl celý den zalezlý,ani namňouk,nechtěl si hrát,nic.Druhý den už chodil po bytě,sem tam zavrněl,chodil za mnou se koukat co dělam jako obvykle.Ale zase nic nejedl...zkoušela jsem všechno.dvoje granule,vařený hovězí,kapsišky dva druhy,jogurt...... z kapsičky akorát slízal šťávu,jako to obvykle dělá,ale potom ji postupně během dne dožírá.Tahle zůstala jen olízaná.Pořád se ochomejtá kolem misky když du krmit oba kocourky...mladší si veme všechno a tenhle na to jen koukne a odejde.
ještě zkusim vařený kuřecí,protože to vim že taky papal vždycky...ale on papal všechny ty výše uvedené věci,ale teď už dva dny mi odmítá cokoliv vzít do pusy a vypadá taky docela pohuble.Příde se pomazlit,zavrní,mňoukne,ale hrát si stejně s druhým kocourem nechce.Ještě jsem si všimla že kolikrát volá takový zvláštním mňoukem,jako když kočka solává koťata,nebo óda na páření. myslíte že to může být spojeno něco s pubertou,že má třeba nějaký přechod nebo tak???Nebo je to něco vážnějšího a měla bych to konzultovat s vetem?
Děkuji _________________ Leny |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 7. 2011 4:53:47 |
|
|
Na pubertu je ještě brzy, spíš to vypadá že je nemocný. Doporučuji návštěvu veterináře. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 7. 2011 14:15:32 |
|
|
Také se mi to nezdá-kdyby mu bylo kolem roku a nebyl kastrovaný, řeknu, že má choutky, ale v tomhle věku to vypadá spíš na problém zdravotní. Mazala bych s ním k veterináři. Víkend je na krku, jděte radši ještě dnes. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Divné chování kocourka a nechutenství k jídlu Přitlapkováno: 15. 7. 2011 14:33:26 |
|
|
Podívejte se mu do tlamičky, nebo nechte podívat veta, jestli nepřezubuje. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|