Vakcína Fevaxyn pentofel
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Danulka
|
Předmět: Vakcína Fevaxyn pentofel Přitlapkováno: 15. 5. 2009 14:07:03 |
|
|
Ahojky všem,
jelikož si za měsíc dovezu domů malého kocouřího společníka,porozhlížela jsem se na netu po různých druzích očkovacích vakcín.
Je jich samozřejmě mnoho,jak se uvádí i ve zdejší kocouřově fóru,ale já při brouzdání narazila na údajnou novinku.
Na českém trhu je od března...nechci kecat,ale takhle to tam psali.....
Jmenuje se Fevaxyn pentofel a má to být kočičí vakcína proti základním třem nemocem čili,panleukopedii,rhinotracheitidě a calisioviroze + leukémii a chlamídiím.
Silně o ní uvažuji,připadá mi to jako výhodná očkovací kombinace,protože si říkám,že je určitě výhodnější dát pár korunek navíc za vakcínu a mít číču v pohodě,než pak běhat v případě nemoci k veterináři.....o strachu a nervech ani nemluvím.
Takže bych se chtěla zeptat,zda máte někdo s touto údajnou novinkou zkušenosti,případně zda váš miláček měl nějaké povakcinační problémy atd.
Prostě cokoli,co vás v této souvislosti napadne.
A také by mne zajímala,cena,ať jsem se pídila jak se pídila,nikde jsem ji na netu nevyšťourala |
|
|
Odpovědět
|
|
vetka.M
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 5. 2009 14:16:56 |
|
|
nemám zkušenost...používám Purevax RCPCH FeLV, která má stejné složení, co se týče antigenů, vyjde (o chlup) levněji a mám vyzkoušeno, že po ní zatím nebyly žádné reakce |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 7. 2011 20:48:42 |
|
|
Je to už dva roky stará diskuse, ale neočkujete někdo Pentofelem? My ho dostali poprvé, kóča měla předtím Purevax, ale v Horoměřicích ho asi nevedou, tak nám frkli Pentofel - měl jste s tím někdo problémy, nebo je to podobně fajn vakcína jako Purevax? |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 7. 2011 7:10:05 |
|
|
Tak jsem hledala, výrobcem je Fort Dodge a dřívější název vakcíny byl Fel-O-Vax, Fevaxyn Pentofel byl konkrétně Fel-O-Vax Lvk IV.
Takže myslím, že se dá vyvodit reakce na Fevaxyn z dřívějších názorů na Fel-O-Vax, o němž tu zmínky v jiných vláknech jsou. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|