<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Blongie
|
Předmět: váha kocourka Přitlapkováno: 3. 9. 2011 22:16:43 |
|
|
Dobrý den, chci se zeptat jaká by měla být váha britského kocourka zhruba v 5ti měsících věku? mám kocourka, který je pouze v bytě, jí jen granulky (cat chow), maximálně jednou za čas pribiňáčka, ale zato si je dává často a rád (má je dle potřeby). Také chodí kakat tak 3x denně a váží okolo 3.5 kg. Bojím se aby zbytečně netloustnul. Jak upravit stravu aby z něho nebyla kulička? děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 9. 2011 6:52:11 |
|
|
Já myslím že nemusíte mít obavy, dospělý briťák klidně může vážit i 8-10 kg. Váha vašeho kocourka je určitě v normě, i když záleží i na stavbě těla. U kotěte bych rozhodně stravu nijak neomezovala, v pubertě na něj přijdou touhy a kocour určitě bude hubnout i bez diety. |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 9. 2011 0:08:17 |
|
|
Určitě bych kotě (ani dospělou kočku) nekrmila Cat Chow, to je ekonomická řada Puriny, nic moc. O tom svědčí i to, že chodí kakat 3x denně, moje kočky chodí 1x, když zrovna méně jedí, tak i obden. Dnes je výběr granulí opravdu velký, stačí si nalistovat témata o granulích zde na MK. Kotě bych v krmení neomezovala, ale rozhodně bych krmila kvalitněji. _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
|
|
Odpovědět
|
|