| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| martinati 

| 

| Předmět: ostříhání kočky 
  Přitlapkováno: 19. 9. 2011 7:30:46 |   |  
				| 
 |  
				| Ahoj   máme mainského 1,5letého kocourka, váží skoro 10kg. Je krásný, ale poslední dobou má hroznou srst, takovou jak zplstnatělou a na bříšku a pod packama a na boku má úplně cucky,taky dost líná. Když to vystříhám, tak pak vypadá hrozně a hlavně se bojím mu to stříhat, má to až skoro u kůže a bojím se, že ho stříhnu. Přemýšlela jsem, že bych ho nechala někde v salonu ostříhat celého, tedy mimo hlavy,pacek a ocasu. Je to kliďas a vrčení strojku mu vůbec nevadí. Koukala jsem i do kočkoalba na krásného mainského kocourka Amýse jaký má super sestřih.
 Prosím poraďte mi jestli můžu kocourka nechat ostříhat, jestli to nevadí.
 Díky
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| beta.1 

| 

| Předmět: Re: ostříhání kočky 
  Přitlapkováno: 19. 9. 2011 9:03:08 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | martinati napsal: |  	  | Ahoj   máme mainského 1,5letého kocourka, váží skoro 10kg. Je krásný, ale poslední dobou má hroznou srst, takovou jak zplstnatělou a na bříšku a pod packama a na boku má úplně cucky,taky dost líná. Když to vystříhám, tak pak vypadá hrozně a hlavně se bojím mu to stříhat, má to až skoro u kůže a bojím se, že ho stříhnu. Přemýšlela jsem, že bych ho nechala někde v salonu ostříhat celého, tedy mimo hlavy,pacek a ocasu. Je to kliďas a vrčení strojku mu vůbec nevadí. Koukala jsem i do kočkoalba na krásného mainského kocourka Amýse jaký má super sestřih.
 Prosím poraďte mi jestli můžu kocourka nechat ostříhat, jestli to nevadí.
 Díky
 | 

Dobrý den,pokud jste koukala do alba kocoura Amíska,tak jste viděla,že Amís je stříhán už několik let po sobě.Nevypadá nešťastně,spíš naopak,vypadá velmi dobře a spokojeně,určitě je mu příjemněji,když je ostříhaný,než v zacuchaném kožíšku.Být vámi,tak neváhám a kocourovi nechám udělat pěkný,slušivý sestřih,který nebude jenom pro parádu,ale splní svůj účel.Tak přeji vám i kocourovi,atˇse vám to stříhání povede a ať mu to moc sluší a hlavně uleví od těch pucků:-).

BBLMM
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| martinati 

| 

| Předmět: Re: ostříhání kočky 
  Přitlapkováno: 19. 9. 2011 9:25:11 |   |  
				| 
 |  
				| Děkuji za odpověď, já se právě docela obávala, jestli se to vůbec může, jestli mu spíš neublížím. Tak to jsem ráda a zavolám do salonu, zda stříhají i kočky.
 Díky
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| tatiana 

|  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

|  |