<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
RadkaK
Založen: 17.07.2007 Příspěvky: 382 Bydliště: Červený Kostelec - Náchodsko
|
Předmět: PROSBA O POMOC Přitlapkováno: 23. 9. 2011 20:54:50 |
|
|
Dobrý den všem, volal mi dnes nějaký příjemný pán a žádal o pomoc. Ve Zlíně v útulku je nalezený sphynx, je to kočička starší, prý modrobílá, má na břiše jizvu, takže zřejmě vykastrovaná a nemá čip. Je tam už prý asi 2 týdny zavřená v kotci. Neumím si představit, co to se sphynxem musí udělat, když přijde o svůj domov, ať už z jakéhokoliv důvodu a být zavřený v útulku musí být něco šíleného. Prosím nevíte někdo o někom, kdo by si takovou kočičku k sobě mohl vzít? Pokud vás někoho něco konkrétního napadne, tak mi prosím zavolejte na mob. 604644848 a zkusíme té kočičce nějak pomoci. Děkuji všem za případnou pomoc nebo nápady. _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
RadkaK
|
Předmět: Re: PROSBA O POMOC Přitlapkováno: 23. 9. 2011 20:56:28 |
|
|
Tak jen chci napsat, že se mi hned druhý den ozval člověk, který se na kočičku v útulku informoval a dnes v pátek si pro ni jel. Takže děkuji všem za pomoc a za snahu. _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
RadkaK
|
Předmět: Re: PROSBA O POMOC Přitlapkováno: 23. 9. 2011 21:01:30 |
|
|
Poslední zprávy jsou báječné. Kočička už je ve svém novém domově a prý se mazlí a vypadá spokojeně, takže snad nemá šrámy na dušičce moc velké. Teď už bude spát zase v posteli se svým novým páníčkem jako správný sphynx. Mám moc velkou radost, že jsou mezi námi stále báječní lidé, kteří dokáží pomoci, když je to třeba.
Takže všem takovým lidičkám VELKÉ DĚKUJI !!!! _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 9. 2011 23:12:13 |
|
|
Skvělé, Radko. Já taky rozhodila sítě, a zrovna dnes jsem musela zklamat kamarádku, která se do Zlína chtěla rozjet-že kočka už je zadaná. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
RadkaK
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 9. 2011 17:38:52 |
|
|
Opravdu děkuji všem za snahu, ani jsem nedoufala, že to bude tak rychlé. Pán mně dneska psal, že kočička se na něj přilepila už v útulku a slezla jen doma k jídlu. Celou noc spala totálně přitulená, co největší plochou svého tělíčka a prý vrněla i ze spaní. Tak si myslím, že je moc šťastná. _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 9. 2011 19:11:45 |
|
|
To jsem moc ráda, že to takhle dopadlo. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|