<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Jelizaveta Anonymní
|
Předmět: Rozjeté stehy Přitlapkováno: 30. 9. 2011 9:20:58 |
|
|
Dobrý den všem,
mám půlroční kočičku, která byla včera na kastraci, je to takový malý divoch, když jsem se dnes dívala na stehy, vypadají jako by byly rozjeté asi 3-4 milimetry, je to prostě povolené. Nic ji z toho neteče, papá, pije, hraje si, ale já jsem z toho na nervy, je to moje první kočička. Ránu si líže i přes pruban (ten jsem ji dala ve 2 hod ráno, 5 hod předtím byla na kastraci), tak si na to dala kousek gázy, ať se k tomu nedostane. Od veterináře nedostala košilku ani límec. A teď nevím, jestli s ní mám letět na veterinu nebo se to samo zacelí. Děkuji všem za odpověď. |
|
|
Odpovědět
|
|
Ajnoka
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 9. 2011 9:35:57 |
|
|
Já bych šla na veterinu, ale zkuste tam nejdřív zavolat a poradit se. Podle mě ale u takto čerstvé rány by okraje řezu měly být těsně u sebe.
Stalo se mi něco podobného, kočka si vytrhala stehy, ale bylo to cca 4 den, spodní vrstvy už byly srostlé, ale i tak nám hrozila reoperace, protože se tam udělala boule. Já bych to tedy bez kontroly veta nenechala. |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: Rozjeté stehy Přitlapkováno: 30. 9. 2011 15:42:09 |
|
|
Jelizaveta napsal: | Dobrý den všem,
mám půlroční kočičku, která byla včera na kastraci, je to takový malý divoch, když jsem se dnes dívala na stehy, vypadají jako by byly rozjeté asi 3-4 milimetry, je to prostě povolené. Nic ji z toho neteče, papá, pije, hraje si, ale já jsem z toho na nervy, je to moje první kočička. Ránu si líže i přes pruban (ten jsem ji dala ve 2 hod ráno, 5 hod předtím byla na kastraci), tak si na to dala kousek gázy, ať se k tomu nedostane. Od veterináře nedostala košilku ani límec. A teď nevím, jestli s ní mám letět na veterinu nebo se to samo zacelí. Děkuji všem za odpověď. |
Dobrý den,já byla s naší Leou na kastraci asi před osmi týdny.Je to divoška,tak jsem si řekla vetce o pruban,také ho kousala,trhala až si nařízla u tlamky a u stehen kůži.Vetka mi řekla,že z tohoto důvodu pruban nerada dává,nebo měla mi to říct dřív.Proto bych vám doporučovala,dát malé divošce radši límec,to se na stehy nedostane a nebude mít poranění od prubanu.
BBLMM |
|
|
Odpovědět
|
|
|