<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Skubynka
|
Předmět: [color=red]Nalezenec co s ním??[/color] Přitlapkováno: 20. 5. 2011 22:20:41 |
|
|
Budu vděčná za každou vlastní zkušenost.Pracuji na okraji města a všimla jsem si,že se v okolí čas od času objeví nějaká divoká kočena když jí dám něco k snědku teprve až odcházím tak si to vezne.Už druhý týden se tam začal objevovat krásný,velký,kastrovaný kocour může mít čtyři roky odhadem.Nejen,že se nechá pohladit,ale cpe se na klín a vrní jak motorek evidentně zvyklí na lidi.Musel se zatoulat nebo se ho takto někdo zbavil???Nechala jsem v marketech oznámení samotnou mě překvapilo,že se hned ozvalo dost lidiček,ale nikoho zatím nebyl,objela jsem veteriny a ještě zkusím inz.ve večerníku. A teď to hlavní co když se páníčci nenajdou?Nechat ho zdivočet se mi zdá dost kruté,doma mám tříletou kočenu a skoro ročního kocourka oba kastráti bydlíme v malém bytě ti dva spolu vychází ...dobře.Zvažuji jestli jim pořídit tak staršího parťáka co všechno se může změnit? Než začnu nosit mince na veterinu ať nenadělám víc škody než užitku. Raďte. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: [color=red]Nalezenec co s ním??[/color] Přitlapkováno: 21. 5. 2011 7:58:49 |
|
|
Ono jde taky o to, jestli je to opravdu nalezenec, nebo kočkoun, který má volnější pohyb. U nás na sídlišti se potulují kočky, které si i pro dlabanec a podrbání dojdou, ale vím, že patří do jednoho bytu ke starším lidem, mají na balkoně košík a pouští je z prvního patra takhle skoro každý den ven (a mám dojem, že kdo se dostaví k výtahu večer, spí v bytě ). Spíš si prohlídněte, jak kocourek vypadá, jestli má špinavou srst, uši, oči, jestli je to vzhledově tulák, a jestli se vzhledově "zhoršuje". A případně jestli jsou v okolí nějaké domy, tak i tam se poptejte. Abyste nezachraňovala kocoura s domovem. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Skubynka
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 5. 2011 8:17:58 |
|
|
I to mě napadlo v uších má čistoučko,blechy taky nemá ale po těle měl devět klíšťat,některé velké jako batoh nechal by mu je jaho majitel??? Vůbec se nebránil vytažení ani desinfekce jsem přesvědčená,že je na to zvyklý.Veznu neteř na procházku a půjdemu testnout okolí třeba ho objevíme někde u domku. |
|
|
Odpovědět
|
|
Skubynka
|
Předmět: jak to dopadlo s nalezencem Přitlapkováno: 28. 10. 2011 17:33:20 |
|
|
Jen pro ty lidičky, které bude zajímat jak dopadl jeden" šťastňák"
Už to bude pomalu půl roku co jsem hledala bez úspěchu domov pro nalezence.Nakonec zůstal bydlet u nás.
Nejdřív jsem si to vůbec nedovedla představit,že donesu do bytu cizího dospělého kocoura.
Nelitiji ani minuty,protože teď s námi bydlí moc vděčný, hodný a bezproblémový umazlenec který zapadl do naší"smečky" jako by tu bydlel od jaktěživa.
Tak ani nevím kdo z nás měl vlastně štěstí. |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 10. 2011 20:40:43 |
|
|
Tak to je super příběh s báječným koncem _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 10. 2011 16:58:02 |
|
|
Úžasný příběh-kdyby takových bylo víc! _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Milena
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 10. 2011 17:25:58 |
|
|
Díky za zprávu. Tohle je snad nejlepší konec, jaký může být. Pro všechny to dopadlo skvěle. _________________ Kryšpín & Elisha & Yorik |
|
|
Odpovědět
|
|
|