| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| Anonymní 

| 

| Předmět: Kocouř chce kočičku 
  Přitlapkováno: 14. 1. 2006 14:24:19 |   |  
				| 
 |  
				| Přeji krásný den! Samuelkovi je 9 měsíců  už ''to'' na něj leze - začal do záchůdku značkovat - to bych ještě přežila. Ale on se ''sápe'' na Lukáška (asi 6 měsíců) a snaží se ho ''znásilnit'', pořád mňaučí - už mi to dost leze krkem a to hlavně v noci. Lukášek strašně křičí, protože ho bolí, jak se mu Sam zakousne do krku...  Taky utíká na chodbu, protože chce ven - za kočkama...
 Už tohle dělal jednou, ale přešlo ho to, a teď zase...
   S kastrací chci ještě nějaký ten měsíc počkat - alespoň do jednoho roku...
 Nemůže se mu třeba něco stát, když ''nevybije pudy''?

Mockrát děkuji za rady!!!
 |  | 

|  | Odpovědět | 

|  | 

| Andrea. 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 14. 1. 2006 14:29:55 |   |  
				| 
 |  
				| Ten příspěvěk jsem psala já - zapoměla jsem se přihlásit...  _________________
 Andrea. (Kissy a Twix)
 |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| Iva 

| 

| Předmět: Re: Kocouř chce kočičku 
  Přitlapkováno: 14. 1. 2006 19:45:24 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Anonymous napsal: |  	  | Přeji krásný den! Samuelkovi je 9 měsíců  už ''to'' na něj leze - začal do záchůdku značkovat - to bych ještě přežila. Ale on se ''sápe'' na Lukáška (asi 6 měsíců) a snaží se ho ''znásilnit'', pořád mňaučí - už mi to dost leze krkem a to hlavně v noci. Lukášek strašně křičí, protože ho bolí, jak se mu Sam zakousne do krku...  Taky utíká na chodbu, protože chce ven - za kočkama...
 Už tohle dělal jednou, ale přešlo ho to, a teď zase...
   S kastrací chci ještě nějaký ten měsíc počkat - alespoň do jednoho roku...
 Nemůže se mu třeba něco stát, když ''nevybije pudy''?

Mockrát děkuji za rady!!!
 | 

Kocoura muzete s klidnym svedomim nechat vykastrovat uz ted - ono stejne bude tak dva tri mesice trvat, nez prestane se svym "nevhodnym chovanim" - dokud z nej uplne nevyprchaji hormony. Ulevite tim sobe i mladsimu kocourkovi.
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| micka 

| 

| Předmět: KOCOUR CHCE KOČIČKU... 
  Přitlapkováno: 19. 2. 2006 19:35:16 |   |  
				| 
 |  
				| TAK,TO ZNÁM...MŮJ TAKY!!!  Má rok a půl,je kastrovaný v 9 měsících...ted má novou spolubydlící  /asi 1 měs/, 4 apůl měsíční kočičku. Vidím,že pudy pracují na 100%..mám strach,že jí * něco*  provede. Leze na ni,kouše ji za krk a drží tak,že ona chudák mrančí,jak o život !!! Nebo sedí naproti sobě,hledí si upřeně do očí...on vydává strašidelné zvuky...a pak do sebe  *vletí* a perou se !! Nadávám mu,ale nic to nepomáhá...ona je ještě malá  *holka*  a on pedofil !! Přejde to? Může ji něco fakt udělat ? |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| Merlin 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 20. 2. 2006 18:23:54 |   |  
				| 
 |  
				| U nás jsme měli podobnou situaci. Náš kocourek ve věku 8 měsíců začal "znásilňovat" svou spolubydlící, která je o měsíc mladší. Taky chudáček pořád křičela, protože ji visel za krkem a také značkoval do záchůdku. Je to asi týden, co jsme ho nechali vykastrovat. Už je zněj "fešák"  Ovšem stále prohání kočičku, "vrká" na ni a dělá, jak kdyby mu nic nechybělo, že musíme i občas zasáhnout, protože malá kříčí, jak o život.  Vaše informace o vyprchání hormonu do dvou měsíců nás děsí   
 Přejeme všem rodinám s pubertálními kocourky hodně štěstí a žádné nervy při jejich vyvádění
  |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Tereza N. 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 1. 3. 2006 16:25:05 |   |  
				| 
 |  
				| Nazdárek všem kočičákům ! Tak to vám děkuji za informace - Montíkovi je 6 měscíců, takže abychom si za chvíli začali masírovat nervy
   Opravdu je to mrouskání u kocorů tak hlasité, bydlíme v paneláků - chudák sousedi
  |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| Alena V. Anonymní

| 

| Předmět: Re: KOCOUR CHCE KOČIČKU... 
  Přitlapkováno: 1. 3. 2006 16:31:20 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | micka napsal: |  	  | TAK,TO ZNÁM...MŮJ TAKY!!!  Má rok a půl,je kastrovaný v 9 měsících...ted má novou spolubydlící  /asi 1 měs/, 4 apůl měsíční kočičku. Vidím,že pudy pracují na 100%..mám strach,že jí * něco*  provede. Leze na ni,kouše ji za krk a drží tak,že ona chudák mrančí,jak o život !!! Nebo sedí naproti sobě,hledí si upřeně do očí...on vydává strašidelné zvuky...a pak do sebe  *vletí* a perou se !! Nadávám mu,ale nic to nepomáhá...ona je ještě malá  *holka*  a on pedofil !! Přejde to? Může ji něco fakt udělat ? | 
 To že kastrovaný kocour chytá mladou kočičku za krk je úplně běžné a s nemá to se sexualitou nic společného. Dokonce by to zřejmě dělal i kdyby šlo o druhého kocourka. On se nepokouší o krytí, ale vyjadřuje své dominantní postavení. Nemusíte mít strach - kočičce neublíží a až si mezi sebou vyjasní vztahy tak toto chování postupně vymizí.
 |  | 

|  | Odpovědět | 

|  | 

|  |